Intern

Contre în direct la tv între Adrian Mititelu și Radu Naum: „Aveți timp să spuneți că sunt nebun!” / „V-am lăudat de la începutul campionatului”

Adrian Mititelu și Radu Naum au avut o serie de contre în direct la TV, discuția pornind de la declarațiile lui Orlando Nicoară, directorul eAD.

Contre în direct la tv între Adrian Mititelu și Radu Naum

„E normal să am și eu părerea mea. Nu îi faceți jocurile domnului Nicoară. Nu s-a făcut nicio plată, nicio plată.

Nu se plătește 100.000 de euro pe meci. E a șaptea sau a opta adunare a domnului Nicoară, dar nimeni nu ia legătura cu LPF, trebuie să se ia și părerea Ligii”, a început Adrian Mititelu discursul.

Radu Naum – Nu mai avem timp să luăm și legătura în emisiunea asta cu LPF! Nu putem să facem toată emisiunea asta, avem cupele europene, domnule Mititelu!

Adrian Mititelu – Acum nu mai e timp, dar e timp să spuneți că Mititelu e nebun…

Radu Naum – Doamne ferește, vă laud de la începutul campionatului, să fim oameni serioși. Dar spuneți acum, să nu mai pierdem timpul!

Adrian Mititelu –  Au plătit o sumă infimă! Banii nu au ajuns și la cluburi, chiar dacă Digi a plătit banii.

Radu Naum – Meciul va fi sau nu televizat?

Adrian Mititelu – Mai mult ca sigur nu va fi transmis meciul la TV. După că că am cheltuit banii mei și am adus bani de-acasă, acum mai trebuie să trec și cu vederea niște chestiuni. Din ce am vorbit eu la Ligă, contractul a ieșit din termen, nu mai e valabil din punct de vedere juridic.

Radu Naum – Sunteți sigur că lucrurile sunt în regulă? Dacă nu va fi întrerupeți televizarea?

Adrian Mititelu – Cu tot respectul pentru televiziunea dumneavoastră, care a plătit banii, dar banii nu au ajuns la cluburi.

Îți recomand articolul despre legătura dintre Dacia și Udinese.

Urmărește Primul 11 pe Facebook, Instagram și Youtube.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: