Bundesliga

Antrenamentele spartane ale lui Haaland

De când a apărut pe prima scenă a fotbalului mondial, toți microbiștii au fost uimiți de forța și de puterea pe care o are acest… „Cyborg” la vârsta de doar 19 ani, iar Haaland a explicat că se antrenează din răsputeri, pentru a se putea „lua la trântă” cu adversari mult mai experimentați.

Erling. Haaland. Sursă foto: goal.com
Erling. Haaland. Sursă foto: goal.com

Antrenamentele spartane ale lui Erling Haaland

„Încerc să muncesc din greu pentru a deveni un fotbalist mult mai bun decât sunt. Așadar, mă antrenez mult, în cele mai dure moduri posibile. Atât de dur până când nu îmi mai simt corpul”, a explicat atacantul lui Dortmund.

„Cyborg” Erling a povestit de unde a moștenit abilitățile fizice impresionante și a dezvăluit că deține recordul la săritura în lungime, pentru copiii cu vârsta de 5 ani, record stabilit în ianuarie 2006, când a sărit 1,63 de metri.

Erling Haaland. Sursă foto: goal.com
Erling Haaland. Sursă foto: goal.com

„Am moștenit abilitățile părinților!”

„Am moștenit din abilitățile ambilor părinți. Mama era foarte rapidă, la fel și tata, iar eu am avut ocazia de multe ori să mă antrenez alături de ei.

Am fost întotdeauna un copil înalt, dar nu a fost nicio problemă pentru mine, pentru că puteam juca cu adversari mai bătrâni ca mine și asta m-a ajutat mai departe”, consideră Haaland.

  • 20 de ani împlinit Erling Haaland pe 21 iulie

Îți recomand articolul despre propunerea făcută de președintele Argentinei pentru Lionel Messi.

Urmărește Primul 11 pe FacebookInstagram și Youtube.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: