Special

Arbitrul a arătat semnul VAR, dar nu dispunea de această tehnologie. VIDEO

Un moment amuzant s-a petrecut în prima ligă din Bolivia. Arbitrul a arătat semnul VAR, deși în Bolivia nu există VAR. Scenele s-au întâmplat în minutul 95 al partidei dintre echipele Always Ready și Bolivar, la scorul de 1-0 pentru Bolivar.

Arbitrul a dictat penalty pentru gazde și a făcut semnul de VAR, chiar dacă bolivienii nu dispun de acest sistem, spre amuzamentul fanilor, dar spre indignarea staff-ului celor de la Bolivar care au sărit ca arși când au văzut ce arată centralul.

Raul Orosco este numele centralului care a fost protagonistul acestui moment hazliu, arbitrul în vârstă de 42 de ani uitând complet că în Bolivia nu există VAR.

Tehnologia arbitrajului video a fost introdusă până acum în cele mai importante competiții ale lumii, printre care: Campionatul Mondial, Champions League, Premier League, La Liga, Serie A, Bundesliga și Ligue 1.

262326_772664

Fazele din finalul meciului au făcut înconjurul lumii pe internet, fanii fotbalului amuzându-se copios pe seama arbitrului care parcă a uitat în ce loc se află 🙂

Îți recomand articolul despre Celtic Glasgow.

Urmărește Primul 11 pe Facebook, Instagram și Youtube.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: