Special

Aventura „cocoșului galic” în Mexic. VIDEO

În urmă cu o săptămână, Pierre-Andre Gignac a marcat unicul gol al partidei câștigate de echipa sa Tigres UANL în meciul contra celor de la Pumas din Apertura. Cu această reușită, francezul a devenit cel mai bun marcator din istoria clubului mexican cu 105 goluri, depășindu-l astfel pe Tomás Boy, fostul internațional mexican care a jucat toată cariera pentru Tigres.

Venit în anul 2015 în Mexic de la Marseille, transfer care a surprins pe toată lumea, francezul are parte de cea mai interesantă aventură din viața lui. A devenit rapid unul dintre cei mai iubiți fotbaliști din Mexic.

gignac_1

Fanele stau la coadă pentru a-și face o poză cu Gignac, iar acesta, evident, nu refuză 🙂 . Dar nu sunt singurele, francezul a devenit un fenomen în liga mexicană de fotbal, iar la popularitate se bate cu Guillermo Ochoa, celebrul portar care s-a întors în această vară din Europa în Mexic, la fosta sa echipă Club America.

andre-pierre-gignac-tigres_1cmbtubwhtbj01m1mbzukj0z13

După Euro 2016, Pierre- Andre Gignac nu a mai fost luat în lotul Franței, dar chiar și așa acesta a bifat 36 de partide pentru „cocoșii galici”, marcând de 7 ori.

  • 33 de ani are Pierre-Andre Gignac
  • 3.500.000 de euro este cota sa de piață, conform Transfermarkt

Îți recomand articolul despre arbitrul din Bolivia care a făcut semnul de VAR, deși nu dispunea de acel sistem.

Urmărește Primul 11 pe Facebook, Instagram și Youtube

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: