La Liga

Are cinci Ligi ale Campionilor cu Real Madrid, dar nimeni nu vrea să-l transfere

Isco (30 de ani) are mari probleme în a-și găsi o nouă echipă.

Are cinci Ligi ale Campionilor cu Real Madrid, dar nimeni nu vrea să-l transfere

Mijlocașul ofensiv spaniol s-a despărțit de Sevilla în decembrie și, chiar dacă au existat negocieri avansate cu Union Berlin și Konyaspor, este în continuare liber de contract.

Recent, Isco a fost propus la Betis Sevilla, rivala locală a echipei pentru care a jucat în prima parte a stagiunii, care, însă, nu l-a vrut, deși avea nevoie de un jucător cu un profil similar după accidentarea lui Nabil Fekir.

”Am văzut ce opțiuni erau pe piață și, în final, am decis să continuăm în aceeași componență. Acum, e imposibil să mai vină cineva. Isco? A fost propus, e clar că e un jucător bun. A fost propus și el cum au fost și alții.

Cu tot respectul pentru toți jucătorii care ne-au fost propuși, cred că avem un grup puternic”, a anunțat Angel Haro, președintele clubului Betis, citat de AS.com.

Isco a mai fost propus în ultima perioadă la trei echipe din Serie A, AC Milan, AS Roma și Lazio, dar răspunsurile venite din Italia au fost ”Nu!”.

Isco are cinci Ligi ale Campionilor cu Real Madrid

Isco a jucat la Real Madrid din iulie 2013, când a fost cumpărat de la Malaga pentru 30 de milioane de euro, până în vara anului trecut, când a plecat, liber de contract.

În cei nouă ani petrecuți la Madrid, Isco a câștigat cinci Ligi ale Campionilor, patru ediții ale Campionatului Mondial al cluburilor, trei titluri în Spania, trei Supercupe ale Europei, trei Supercupe ale Spaniei și o Cupă a Spaniei.

Îți recomand articolul despre cele mai tari meciuri care s-au jucat pe National Arena.
Urmărește Primul 11 pe Facebook, Instagram și Youtube.

Știre preluată de pe digisport.ro.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: