Intern

Cel mai mare contestatar al lui Andrea Compagno a spus cum a reacționat după vestea convocării la naționala Italiei

Andrea Compagno (26 de ani) a fost inclus de selecționerul Roberto Mancini (58 de ani) pe lista preliminară a stranierilor convocați pentru meciurile cu Anglia și Malta, din calificările pentru EURO 2024.

Cel mai mare contestatar al lui Andrea Compagno a spus cum a reacționat după vestea convocării la naționala Italiei

Remarcat de italieni, Andrea Compagno are parte de critici în România, iar cel mai mare contestatar al său este, de departe, Valeriu Răchită, cel care îl atacă pe atacantul FCSB-ului cu fiecare ocazie.

Valeriu Răchită, cum era de așteptat, nu a primit bine vestea convocării lui Andrea Compagno. Fostul fundaș a dezvăluit cum a reacționat.

”Nu-mi aduce aminte. Când am auzit că e Compagno în lotul lărgit la naționala Italiei, n-am mâncat două zile! Pe cuvântul meu de onoare! Băi, e vorba de Mancini!”, a declarat Valeriu Răchită, la Fanatik.

Andrea Compagno a fost remarcat și în țara natală după ce a fost cel mai bun marcator italian în anul 2022, cu 24 de goluri, peste starul Ciro Immobile.

Andrea Compagno, golgheterul Ligii 1

Andrea Compagno a înscris de 16 ori pe durata actualului sezon și este cel mai bun marcator din Liga 1, la egalitate cu Marko Dugandzic, de la Rapid.

În 2023, Andrea Compagno nu a avut același randament ca anul trecut, dar a izbutit să marcheze de trei ori, o dată cu Farul și de două ori cu Petrolul.

Îți recomand articolul despre cele mai tari meciuri care s-au jucat pe National Arena.
Urmărește Primul 11 pe Facebook, Instagram și Youtube.

Știre preluată de pe digisport.ro.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: