Intern

Au murit jucând frumos…dar tot au murit

În primul rând, felicitări jucătorilor de la Unirea Alba Iulia, care au arătat o dorință foarte mare și care în multe momente au dat impresia că ar face față chiar și în Liga 1.

42730800_1105132699645108_8475336429226950656_o

FCSB a arătat că nu este interesată de cupă, chiar dacă au jucat cu mai mulți titulari, aceștia nu au fost deloc concentrați la partidă. În orice caz, nu cred că le-ar fi picat prea bine celor de la FCSB să fie eliminați de o echipă din Liga a 3-a, după ce anul trecut au fost eliminați de Hermanstadt, din Liga a 2-a.

Analiza meciului

Pornim de la favoriți, acești favoriți care s-au chinuit teribil cu Alba Iulia.

La interviuri, au dat vina pe ghinion și pe faptul că au ratat multe ocazii. Țin să le transmit că nu au jucat în vreo cupă europeană și că aceste multe ratări nu au fost din cauza ghinionului, ci din cauza lipsei de interes pentru acest meci.

Dică a reușit performanța să fie ghicit și de antrenorul Unirii, care și-a pus jucătorii în teren, special ca să-i oprească pe adversari…și în mare parte i-a ieșit.

Roman e tipul românului care ajunge într-o funcție bună, dar care habar n-are ce să facă mai departe. Dacă ați ratat meciul mă refer la centrările și șuturile fostului botoșănean.

Florin Tănase nu a reușit să-i dribleze nici pe adversarii lui mult mai puțin experimentați. Ba chiar mai mult, a făcut o simulare mare cât casa în careu și a primit penalty. Tot el a executat lovitura de 11 metri și a ratat, se pare că nici Lui Dumnezeu nu i-a plăcut circul făcut de ”fostul” căpitan al FCSB-ului.

Rusescu este departe de jucătorul care devenise idol în Ghencea. A fost în contratimp cam tot meciul, dar și-a mai spălat din greșeli cu golul marcat.

NiZ6Yz0xJmhhc2g9ZDZhMjk3NmQ3ZTI5ZTRhYmYyNTEwNjk0MzE1YTY1M2U=.thumb

Partea lui Junior Morais a fost des folosită de jucătorii Unirii, care parcă l-au simțit pe brazilian că va avea unul din meciurile lui în care efectiv i se ”rupe”.

Să revenim și la Unirea Alba Iulia.

Au arătat cum trebuie să arate o echipă care are caracter, acel caracter de care vorbește Dică mereu la conferințele de presă, ca o moară stricată.

Apărarea lor a mers destul de bine, în prima repriză au fost și mai ofensivi să nu uităm ca Alba Iulia a avut câte o ocazie imensă la fiecare final de repriză.

Portarul lor a fost foarte bun pentru nivelul lor. Chiar mă gândeam în timpul meciului, că dacă FCSB îl are pe ”Messi al portarilor”, Alba Iulia își poate da portarul la echipa lui Becali și să-l detroneze pe acest ”Messi”.

Ce era de așteptat s-a întâmplat, jucătorii Unirii au cedat fizic prin minutul 75, FCSB a înscris și meciul s-a terminat cu o calificare cât de cât meritată de bucureșteni.

De-asta am și pus tiltul, referitor la Unirea Alba Iulia, care a murit jucând frumos, dar deznodământul a rămas cel la care ne așteptam cu toții de la începutul meciului.

morutan-fcsb-unirea

Statistici interesante

  • Meciul s-a jucat la Zlatna și nu la Alba Iulia
  • Stadionul din Zlatna are doar 3000 de locuri
  • Prima jucătorilor de la Unirea a fost de 1500 RON
  • Prețul biletului a fost de 50 de Lei

Nu uita să urmărești Primul 11 pe Facebook, Instagram și Youtube.

Îți recomand și articolul despre meciul în care Lampard l-a învins pe Mourinho.

 

 

 

2 comentarii

  1. Morais sa descurcat onorabil si cei ce au pierdut multe minge au fost jucători tineri din lipsa meciurilor/emotii ma refer la cei noi fundașul stânga + mijlocașul central Toma parcă,nici morutan nu a făcut un meci excelent luândusi adversari de sus în primele minute. E normal oarecum desfășurarea meciului având în vedere că au fost ATÂTEA IMPROVIZAȚII si mna ca jucător român cum ai spus si tu,te mobilizezi mai greu. 🙂

    1. Toma si cu Botezatu au fost noi in echipa si s-au miscat binisor, nu cred ca cineva se astepta de la ei sa salveze echipa. Ai zis perfect de problema cu improvizatiile la FCSB, am uitat sa mentionez si aspectul asta.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: