Premier League

Avancronică Premier League- etapa 26

Avancronica etapei 26 din Premier League

Bine v-am regăsit iubitori de fotbal de calitate!

În cele ce urmează vă voi prezenta avancronica meciurilor din etapa 26 a Premier League.

Burnley vs. Manchester City, sâmbătă ora 14:30 Eurosport 1

Burnley a reușit să smulgă un punct în deplasarea de la Newcastle, iar locul acestora anul viitor în campionat este asigurat.

Manchester City este de departe cea mai în formă echipă din competiție și va încerca să câștige și acest meci pentru a putea să se pregăteasca de meciurile din Champions League care vor urma.

Newcastle-United-v-Manchester-City-Premier-League

Bournemouth vs. Stoke City, sâmbătă ora 17:00

Ce meci a făcut Bournemouth pe Stamford Bridge! După victoria acestora cu 3-0 contra lui Chelsea, băieții lui Eddie Howe sunt gata să-i înfrunte pe cei de la Stoke.

Cu egalul din runda trecută, Stoke City a reușit să se ridice câteva poziții și să ajungă pe locul 16, un loc care este foarte nesigur.

Va fi un meci interesant de urmărit în care orice este posibil.

Brighton vs. West Ham United, sâmbătă ora 17:00

Cei de la Brighton au nevoie de victorie în lupta pentru evitarea retrogradării. Jucând acasă, sunt conștienți că nu trebuie să piardă puncte așa că vor aborda partida ofensiv.

De cealaltă parte West Ham a reușit să obțină un punct în meciul cu Crystal Palace și deja scopul lor de a rămâne în prima ligă este aproape de a fi realizat.

Partida se anunță spectaculoasă, deoarece ambele echipe vor încerca să câștige meciul, deși nici un egal nu le-ar nemulțumi.

Leicester City vs. Swansea City, sâmbătă ora 17:00

Să fie Leicester noua victimă a lui Swansea? Dacă aș fi pus această întrebare în urmă cu câteva etape toată lumea ar fi râs, dar după două victorii consecutive contra lui Liverpool și Arsenal, lucrurile se schimbă puțin.

Totuși, Leicester vine după înfrângerea cu Everton din deplasare și nu cred că vor pierde acest meci pentru că acasă Leicester se descurcă foarte bine.

Manchester United vs. Huddersfield, sâmbătă ora 17:00 Eurosport 1

După înfrângerea de pe Wembley cu Tottenham, Manchester United și-a cam luat adio de la titlu și anul acesta. Aceștia vor încerca să-și spele rușinea în fața propriilor suporteri împotriva micuței Huddersfield.

Singurul atuu al celor de la Huddersfield în fața diavolilor roșii este meciul din tur în care, în mod surprinzător aceștia s-au impus pe teren propriu.

În mod evident, nu cred că Huddersfield va ieși la joc și mai ales nu cred că vor reuși să facă o minune.

West Brom vs. Southampton, sâmbătă ora 17:00

Un meci între două echipe care nu se regăsesc, între două echipe care suferă, dar care încă au șanse de a se salva de la retrogradare.

Meciul va fi de care pe care, ambele echipe vor ieși la atac pentru a obține cele trei puncte.

Arsenal vs. Everton, sâmbătă ora 19:30 Eurosport 1

Arsenal trebuie să înceapă să facă meciuri mai bune și să arate că totuși deși s-au încurcat de nenumărate ori în acest campionat, sunt o echipă puternică care țintește sus. Prin venirea lui Aubameyang, tunarii arată foarte bine din punct de vedere ofensiv, iar împotriva lui Everton tocmai pe această forță ofensivă se vor baza.

Everton a reușit o victorie mare împotriva lui Leicester prin două goluri marcate de Theo Walcott, fostul jucător al lui Arsenal.

skysports-pierre-emerick-aubameyang_4218885

 

Crystal Palace vs. Newcastle, duminică ora 16:30

Cu o victorie Crystal Palace va fi foarte aproape de a-și îndeplini scopul, și anume de a rămâne în prima liga și sezonul următor. Newcastle în schimb, va juca foarte ofensiv pentru a încerca să mai adune puncte pentru lupta din subsolul clasamentului.

 

Liverpool vs. Tottenham, duminică ora 18:30

Anfield va fi gazda unui meci extreme de spectaculos în care cormoranii îi vor întâlni pe Tottenham, un Tottenham care vine după o victorie frumoasă împotriva rivalilor de la Manchester United.

Meciul va fi unul deschis, ambele echipe vor oferi un spectacol de forță și viteză. De urmărit dacă Mohamed Salah va înscrie din nou, unul din cele mai bune transferuri ale lui Liverpool din istorie.

Liverpool-Tottenham-Football365

Watford vs. Chelsea, luni ora 22:00 Eurosport 1

După o umilință categorică contra unei echipe mult mai slab cotate(Bournemouth), rămâne de văzut dacă Chelsea își va reveni și va reuși să facă un meci bun pe terenul lui Watford.

În etapa trecută Watford a remizat cu Stoke City dar problemele din jocul acestora nu au părut remediate.

Sursă: http://www.premierleague.com

Susră fotografică: http://www.skysports.com , http://www.mirror.co.uk

Până data viitoare, rămâneți cu noi…în primul 11 !

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: