Serie A

Avancronică runda 23- Serie A

Avancronica etpei 23 din Serie A

Rămase în lupta pentru titlu doar Napoli și Juventus, acestea nu au voie să facă pași greșiți până la confruntarea directă. Bineînțeles în afară de cele două avem multe echipe de urmărit cum ar fi Inter Milano sau Lazio Roma adversara FCSB-ului de peste două săptămâni.

 

Sampdoria vs. Torino, sâmbătă ora 19:00 Digi Sport 4

Se anunță a fi un meci spectaculos, ca toate meciurile în care se întâlnesc aceste echipe. Va fi un spectacol de forță și atac în care se vor înscrie multe goluri. Va fi o partidă foarte deschisă, atât Sampdoria cât și Torino au șansa de a câștiga acest meci.

sampdoria

Sursă: http://www.tipzor.ro

 

Internazionale Milano vs. Crotone, sâmbătă ora 21:45 Digi Sport 3

Inter caută victoria după patru egaluri consecutive în campionat și se pare că soarta îi surâde, întâlnind o adversară precum Crotone care, destul de probabil, va fi victima Milanezilor.

 

Verona vs. AS Roma, duminică ora 13:30 Digi Sport 2

Verona speră să o lovească pe AS Roma, aflată într-o situație foarte slabă. Romanii nu au mai reușit să obțină o victorie de șapte meciuri, dar speră să rupă acest lanț negativ și să înceapă revenirea de la această partidă.

 

Atalanta vs. Chievo, duminică ora 16:00

Un meci fără o miză prea mare, un meci în care în mod normal Atalanta ar fi obligată să câștige dat fiind locul pe care îl ocupă în campionat și având avantajul terenului propriu. În schimb, Chievo poate produce o surpriză dar este greu de crezut că aceștia se vor avânta în atac, tocmai în speranța că vor obține un punct.

 

Bologna vs. Fiorentina, duminică ora 16:00

O umbră a echipei din sezoanele trecute, Fiorentina are o deplasare foarte grea la Bologna. În același timp, aceste echipe au arătat în întreg campionatul faptul că sunt două echipe echilibrate dar care își cunosc limitele. Din această cauză nu mă aștept la un meci antrenant și nici nu cred că se vor înscrie multe goluri.

 

Cagliari vs. Spal, duminică ora 16:00

Confruntarea dintre cele două, reprezintă pentru Cagliari cheia de salvare și asigurarea prezenței în Serie A, în cazul unei victorii, deși mai sunt destule etape de disputat. Spal speră la un meci în care să facă o surpriză, dar jocul modest al acestora nu le dă prea multe speranțe.

 

Juventus vs. Sassuolo, duminică ora 16:00 Digi Sport 4

Juventus nu trebuie să facă pași greșiți, pentru a nu pierde contactul cu Napoli și va aborda acest meci foarte serios. Probabil Juve va încerca să rezolve cât mai repede soarta partidei pentru a nu se chinui pe final.

662363619_a9b9a794-0617-11e7-b1f1-d4c6cd13dfb1

Sursă: http://www.hindustantimes.com

 

Udinese vs. AC Milan, duminică ora 16:00

Milanezii încă speră la locurile de Europa, însă și Udinese are aceleași speranțe. Deși, în percepția tuturor, AC Milan pornește favorită, sunt de părere că Udinese nu va pierde această partidă.

 

Benevento vs. Napoli, duminică ora 16:00 Digi Sport 4

Napoli speră să nu se încurce precum AC Milan pe terenul ultimei clasate, Bemevento. Napoletanii vor ataca încă din primele minute pentru a-i determina pe cei de la Benevento să cedeze și să le facă cale liberă către titlu.

Lazio vs. Genoa, luni ora 21:45 Digi Sport 2

Cei de la Lazio doresc să răzbune înfrângerea din ultima etapă contra celor de la AC Milan. Viitoarea adversară a FCSB-ului din Europa League promite fanilor un spectacol de goluri împotriva celor de la Genoa.

Soccer: Serie A; Benevento-Lazio

Sursă: http://www.ANSA.it

Până data viitoare, rămâneți cu noi…în primul 11 !

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: