Ligue 1

Avancronică: Ligue 1- etapa 24

Avancronica etapei 24 din Franța

Allons enfants de la paatriee…:) ne aflăm față în față cu etapa 24 din campionatul Franței. Capul de afiș de această dată îl ține confruntarea dintre AS Monaco si Olympique Lyonnais, dar avem multe alte meciuri interesante în afară de acesta.

 

Marseille vs. Metz, vineri ora 21:45 Digi Sport 3

Marseille vine după un meci încântător contra celor de la Monaco, iar în acest meci Metz se duce ca la tăiere pe Stade Velodrome. Ultima clasată nu pare să își pună mari speranțe în acest meci și așteaptă partide cu echipe de talia ei pentru a putea obține puncte.

skysports-marseille-ligue-1-football_4072493

Sursă: http://www.skysports.com

 

Lille vs PSG, sâmbătă ora 18:00 Digi Sport 2

Deși Lille joacă acasă, PSG este favorita și nu cred că se va încurca în această deplasare. Diferența de valoare a lotului lui PSG și-a spus cuvântul în toată această perioadă, atât în campionat cât și în Champions League.

 

Amiens vs. Saint Etienne, sâmbătă ora 21:00

St. Etienne și Amiens sunt despărțite doar de un punct, iar meciul se anunță interesant deoarece Saint Etienne își dorește foarte mult victoria pentru a nu mai fi amenințată de echipele care încearcă să iasă din zona retrogradării, iar Amiens are avantajul terenului propriu. Pare a fi un meci în care echipa care va ști mai bine să speculeze greșelile adversarului va pleca cu cele trei puncte.

 

Montpellier vs Angers, sâmbătă ora 21:00

Montpellier vine după ce a fost umilită pe terenul celor de PSG cu 4-0, dar promite o victorie în fața fanilor, ceea ce i-ar face să acumuleze 34 de puncte.

 

Nice vs. Toulouse, sâmbătă ora 21:00 Digi Sport 3

După ce etapa trecută a pierdut cu 2-1 pe terenul ultimei clasate, Nice o va întâmpina acasă pe penultima clasată și anume Toulouse. Este un moment bun prin care Nice poate face uitat eșecul neașteptat din etapa trecută.

3837979200000578-0-image-a-39_1473626262412

Sursă: http://www.dailymail.com

 

Strasbourg vs. Bordeaux, sâmbătă ora 21:00

Micuța dar ambițioasa nou promovată Strasbourg, primește acasă pe Bordeaux. Un Bordeaux care are foarte mulți jucători accidentați și incerți, totuși chiar și în aceste condiții Bordeaux a reușit să câștige contra celor de Lyon cu 3-1. Se anunță un meci plăcut în care Strasbourg speră să câștige exact ca în turul campionatului, iar Bordeaux va încerca să evite acest lucru.

 

Troyes vs. Dijon, sâmbătă ora 21:00

Dijon a prins aripi după victoria din etapa trecută contra celor de la Rennes și speră la un nou succes pe terenul lui Troyes.

Meciul va fi foarte interesant deoarece Troyes are nevoie de puncte ca de aer, iar jucătorii își vor da viața pe teren pentru a evita înfrângerea și chiar pentru a obține victoria.

 

Rennes vs. Guingamp, duminică ora 16:00

Un meci între două echipe care nu au pretenții nici la cupele europene nici nu își fac griji în privința retrogradării. Cel mai probabil va fi un meci mai sărac din punct de vedere al spectacolului, iar punctele vor fi împărțite de catre cele două echipe.

 

Caen vs. Nantes, duminică ora 18:00 Digi Sport 3

Nantes va avea o deplasare dificilă la Caen, echipă care vine după o înfrângere cu Saint Etienne și care își dorește să obțină ceva după această confruntare.

AS Monaco vs. Olympique Lyonnais, duminica ora 22:00 Digi Sport 3

Un derby care se anunță spectaculos, în care ambele echipe vor încerca să obțină victoria, iar profilul ofensiv al acestor echipe ne face să ne gândim la un meci în care se va înscrie mult.

488751482

Sursa: http://www.gettyimages.com

 

Până data viitoare, rămâneți cu noi…în primul 11 !

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: