Intern

Basarab Panduru, avertisment pentru FCSB

Basarab Panduru îi avertizează pe cei de la FCSB după înfrângerea cu CFR Cluj, 0-2, și crede că trebuie să vină și jucători cu experiență care să îi ajute pe cei tineri să facă față mai bine presiunii.

Avertismentul lui Basarab Panduru pentru FCSB

„Poate să ţină această echipă tânără acest campionat, care este foarte lung? Poate să joace constant bine şi să facă puncte? Ai nevoie să îmbini experienţa. Au jucători tineri foarte buni, Man, Coman, Olaru, care e surpriza cea mai plăcută. Înţelege foarte bine sistemul de joc, evoluează inteligent.

Dar trebuie completat primul 11 cu jucători de experienţă. Şi ştiţi că mai spuneam eu, care era importanţa lui Gnohere? Ţinea fundaşii centrali…până venea celălalt fundaş, Man putea să pătrundă decisiv.

Pe de altă parte, Man este jucătorul care dă o grămadă de goluri. Însă trebuie să-l înţelegem pe Man, pentru că nu mai este jucătorul ăla de la Campionatul European. Acum are 20, 21 de ani, este un alt jucător.

Man dacă venea la un CE la 22 de ani sunt sigur că făcea un turneu de excepţie. Dar felul ăsta de a juca, ba eşti vârf, ba eşti în dreapta, nu ştiu dacă îi foloseşte. Nu ştiu dacă îl ajută cu echipele astea puternice să facă ceva”, a spus Basarab Panduru pentru TelekomSport.

Îți recomand articolul despre arestarea lui Quincy Promes, fotbalistul lui Ajax Amsterdam.

Urmărește Primul 11 pe FacebookInstagram și Youtube.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: