Premier League

Basarab Panduru îl atacă dur pe Cristiano Ronaldo înaintea debutului la Campionatul Mondial din Qatar: „Mai păcălește pe cineva?”

Basarab Panduru l-a criticat dur pe Cristiano Ronaldo înaintea debutului starului portughez la Campionatul Mondial din Qatar.

Basarab Panduru îl atacă dur pe Cristiano Ronaldo înaintea debutului la Campionatul Mondial din Qatar: „Mai păcălește pe cineva?”

„La Juventus n-a câștigat niciun Champions League. Oricum nu stătea el în interviul ăsta. Dacă se duce la Sporting, parcă nici Mendes nu ia nimic.

Dar parcă l-aș vedea mai degrabă la Sporting. Nu-l mai văd să-l ia cineva. Mai păcălește pe cineva dacă face o figură la Campionatul Mondial?”.

„Mulți au pierdut copii și n-au mai făcut atâta tragedie. Ok, e un subiect sensibil, să trecem mai departe.

Nu prea ai pe cine să joci în fața lui la naționala Portugaliei. Ar fi fost Jota dacă nu se accidenta și dacă ar fi continuat să marcheze goluri ca atunci când a venit la Liverpool.

E greu să îl mai ia vreo echipă importantă. Au mai fost zvonuri că îl vrea Bayern Munchen, dar s-au ferit toți să-l aducă”, a mai spus Basarab Panduru, la TV OrangeSport.

Îți recomand articolul despre cele mai tari meciuri care s-au jucat pe National Arena.
Urmărește Primul 11 pe Facebook, Instagram și Youtube.

Știre preluată de pe digisport.ro.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: