Intern

Daniel Pancu, lăudat de oficialii FRF după România U20 – Polonia U20 2-0: „A reușit să-i monteze pe copiii ăștia”

Mihai Stoichiță, directorul tehnic al Federației Române de Fotbal, l-a lăudat pe Daniel Pancu după victoria României U20 în duelul cu Polonia U20, scor 2-0.

Oficialul FRF-ului este bucuros de felul în care Daniel Pancu a reușit să-i monteze pe jucătorii săi, mai ales după înfrângerea suferită cu Italia U20, scor 1-2.

Daniel Pancu, lăudat de oficialii FRF după România U20 – Polonia U20

Daniel Pancu a fost lăudat de Mihai Stoichiță, directorul tehnic al FRF-ului, după victoria obținută pe „banca” României U20 în confruntarea cu Polonia U20:

„Pancu are toată înțelegerea din partea noastră și sunt foarte bucuros că a reușit să-i monteze pe copiii ăștia. Pancu a fost și un jucător puternic, care a îmbinat talentul cu tehnicitatea și cu forța, făcând performanță în toate campionatele în care a jucat.

Echipa U20 va continua. Nu se termină fotbalul acum, le dăm posibilitatea și celor care vin din spate să evolueze. Cu toate riscurile care au fost, din discuția mea cu domnul președinte, se poate suda o echipă”.

„Eu cred că și Lobonț a făcut o treabă bună, câștigând niște meciuri dificile. El a îmbinat eșecurile cu rezultatele mai rușinoase”, a mai spus Mihai Stoichiță, la TV DigiSport.

Îți recomand articolul despre cele mai tari meciuri care s-au jucat pe National Arena.
Urmărește Primul 11 pe Facebook, Instagram și Youtube.

Știre preluată de pe digisport.ro.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: