Intern

Basarab Panduru pune „tunurile” pe jucătorii Universității Craiova: „Nu cred că Ivan vrea un antrenor! Cel mai bine e să rămână Bon”

Basarab Panduru pune „tunurile” pe jucătorii Universității Craiova după victoria din campionat cu CS Mioveni, scor 1-0.

Basarab Panduru pune „tunurile” pe jucătorii Universității Craiova

Basarab Panduru a pus „tunurile” pe jucătorii Universității Craiova, spunând că Andrei Ivan nu își dorește niciun antrenor la echipă: „Nu cred că Ivan vrea vreun antrenor. Eu cred că cel mai bine e să rămână Dragoș Bon acolo, e oltean, e fan înfocat al echipei, e potrivit. De ce să aduci alt antrenor?

Să luăm antrenorii la rând: Mangia nu a fost bun că dădea telefoane, nu știu ce făcea, la Pițurcă nu era bine că nu făcea nu știu ce, că se certa cu oameni din club. Cu Ouzounidis nu era bine că juca echipa slab”.

„A fost Bergodi, nu era bine că făcea antrenamente nu știu cum, la Reghe nu a fost bine pentru că era prea multă relaxare, era puturos și jucau tenis cu piciorul. Balint era prea slab, Rădoi era prea nociv. Deci toți nu erau buni.

Așa că de ce să nu-l lași pe Dragoș Bon măcar o perioadă să vedem de ce este în stare, că oricum nu are rost să plătești salarii de 15.000 de euro”, a mai spus Basarab Panduru, la TV OrangeSport.

Îți recomand articolul despre cele mai tari meciuri care s-au jucat pe National Arena.
Urmărește Primul 11 pe Facebook, Instagram și Youtube.

https://www.youtube.com/watch?v=HqeVluGzj74Știre preluată de pe digisport.ro.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: