La Liga

Băutura care i-a schimbat viața lui Rakitic

Ivan Rakitic și-a găsit adevărata iubire în timp ce evolua pentru Sevilla.

Povestea de dragoste dintre el și Raquel, soția sa, a pornit de la o băutură, care avea să-i schimbe definitiv viața și cariera mijlocașului croat.

Ivan Rakitic. Sursă foto: goal.com
Ivan Rakitic. Sursă foto: goal.com

Băutura care i-a schimbat viața lui Ivan Rakitic

Ivan Rakitic este unul dintre cei mai buni mijlocași centrali din lume, la ora actuală, iar cariera sa a fost marcată în totalitate de cea care avea să-i devină soție, deși el avea cu totul alte planuri de viitor.

„A fost cel mai greu lucru pe care l-am făcut în viață. A fost mai greu chiar decât să câștig Champions League”, spunea Rakitic.

În 2011, Ivan Rakitic avea 21 de ani, după ce reușise să se impună la Schalke, croatul era aproape de un transfer bun la Sevilla.

Pentru că a ajuns în Andaluzia noaptea, Rakitic a fost nevoit să aștepte până dimineața pentru a semna contractul. Din acel moment începe povestea spusă chiar de el:

„Când am ajuns la hotel i-am zis fratelui meu să mergem să bem ceva după care să ne culcăm. Acele cuvinte mi-au schimbat viața.

Fata care lucra la bar arăta extraordinar. I-am zis fratelui meu că voi juca la Sevilla și mă voi căsători cu fata care ne aducea comanda”.

Raquel Rakitic. Sursă foto: goal.com
Raquel Rakitic. Sursă foto: goal.com

Timp de trei luni, Rakitic a stat în hotel pentru că încă nu-și găsise o locuință, iar în fiecare zi o vedea pe chelnerița care îi furase inima.

„Cred că i-am cerut să ieșim de 20-30 de ori. Mereu se scuza că nu poate din cauza jobului sau că e prea obosită”, a continuat Rakitic.

Ivan Rakitic. Sursă foto: goal.com
Ivan Rakitic. Sursă foto: goal.com

„Poate a crezut că nu sunt destul de bun pentru Sevilla”

Într-o zi, Raquel i-a spus de ce nu vrea să iasă cu el: „Nu-i plăcea că sunt fotbalist, iar cariera noastră de cele mai multe ori ne poartă în multe țări și nu știa dacă voi mai rămâne la Sevilla. Poate a crezut că nu sunt destul de bun și că ei mă vor vinde”.

Șapte luni mai târziu Rakitic avea să devină unul din jucătorii cheie ai andaluzilor și Raquel a acceptat în sfârșit să iasă cu el.

„Am luat prânzul împreună, iar de atunci suntem de nedespărțit”, a mărturisit Rakitic.

Ivan Rakitic și Raquel. Sursă foto: goal.com
Ivan Rakitic și Raquel. Sursă foto: goal.com

Îți recomand articolul despre felul ciudat în care aleargă Sterling.

Urmărește Primul 11 pe FacebookInstagram și Youtube.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: