Intern

Ce se întâmplă cu Mitriță

Alexandru Mitriță pare că a căzut într-o pasă proastă de câteva luni bune, în care nu a mai reușit să își ajute echipa din MLS la fel cum o făcea până nu demult.

Primul 11 face o analiză la rece și încearcă să înțeleagă ce se întâmplă cu Alexandru Mitriță.

Alexandru Mitriță. Sursă foto: nytimes.com
Alexandru Mitriță. Sursă foto: nytimes.com

Ce se întâmplă cu Alexandru Mitriță

New York City s-a împus în ultimul meci jucat în campionat în fața lui Columbus Crew cu 1-0. Din păcate, Alexandru Mitriță nu a reușit să înscrie, dar nici să ofere pasa decisivă la golul lui Alexander Ring din minutul 59.

Problema românului nu datează de la ultimul meci, ci de la faptul că nu a mai reușit să înscrie sau să dea vreo pasă de gol din luna FEBRUARIE.

Este adevărat că și fotbalul din SUA a fost oprit în martie din cauza pandemiei de coronavirus, însă a fost reluat din luna iulie, iar noi ne apropiăm de sfârșitul lui august.

Aproape să-și piardă locul de titular

În penultimul meci jucat contra celor de la New York Red Bulls (0-1), Mitriță a fost ținut pe banca de rezerve și a prins doar 21 de minute din partidă, fără să iasă în evidență cu ceva concret.

O explicație pentru forma slabă a românului poate veni chiar de la echipa sa, care nu traversează o perioadă deloc bună, aceștia având doar 2  victorii în 7 meciuri, restul fiind doar înfrângeri.

Totuși, Mitriță este unul dintre starurile echipei, așa că toată lumea are așteptări mari de la el, de la fani până la antrenor, dar mai ales de la fanii României care speră să-l vadă pe teren la barajul cu Islanda și să fie decisiv în fața nordicilor.

Alexandru Mitriță. Sursă foto: nytimes.com
Alexandru Mitriță. Sursă foto: nytimes.com
  • 25 de ani a împlinit Alexandru Mitriță pe 8 februarie
  • 4.800.000 de euro este cota de piață a lui Alexandru Mitriță, conform transfermarkt.com

Îți recomand articolul despre băutura care i-a schimbat viața lui Ivan Rakitic.

Urmărește Primul 11 pe FacebookInstagram și Youtube.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: