Bundesliga

Bayern Munchen a confirmat discuțiile purtate pentru Cristiano Ronaldo! De ce nu s-a realizat transferul

Cristiano Ronaldo (38 de ani) a marcat primul său gol pentru Al-Nassr, echipa din Arabia Saudită la care a ajuns în această iarnă, în urma unei mutări neașteptate.

Bayern Munchen a confirmat discuțiile purtate pentru Cristiano Ronaldo

Înainte de a semna cu Al-Nassr, Cristiano Ronaldo a fost liber de contract timp de câteva săptămâni, după ce contractul său cu Manchester United a fost reziliat în urma interviului controversat acordat de lusitan lui Piers Morgan.

Jorge Mendes a încercat să îi găsească portughezului un club de top din Europa, însă nu a avut succes, motiv pentru care Ronaldo a rupt colaborarea cu agentul care l-a făcut celebru. Una dintre echipele cu care impresarul a purtat discuții a fost Bayern Munchen, însă refuzul bavarezilor a fost total.

Într-un interviu acordat presei din Germania, Hasan Salihamidzic, directorul sportiv al lui Bayern Munchen, a confirmat faptul că au existat discuții în legătură cu transferul lui Cristiano Ronaldo.

Totuși, bavarezii nu au luat niciodată în considerare această mutare din rațiuni economice, dar și sportive.

”Am discutat despre Cristiano Ronaldo, dar i-am spus clar lui Jorge Mendes (n.red. fostul agent al portughezului) că nu este fazabil pentru noi. Mutarea nu i s-ar fi potrivit lui Bayer, nici din punct de vedere financiar, nici sportiv. Nu corespunde filosofiei clubului”, a spus Hasan Salihamidzic pentru Bild.

Fanii lui Al-Nassr vor un alt antrenor pentru Cristiano Ronaldo

Ronaldo “a spart gheața” în Arabia Saudită și a reușit să înscrie golul egalizator în prelungirile meciului cu Al-Fateh, scor 2-2, dar rezultatul i-a dezamăgit pe fanii grupării din Riyadh.

Pe rețelele sociale, aceștia au lăsat mai multe comentarii negative la adresa tehnicianului francez, Rudi Garcia, deși Al-Nassr continuă să fie lider în campionatul Arabiei Saudite, cu 34 de puncte, la egalitate cu Al-Shabab și Al-Ittihad.

“Pleacă! Nu te vrem”, “Nu faci nimic. Talisca te salvează la fiecare meci, iar acum e suspendat. Să vedem cum te vei descurca fără el la meciul următor. Fă-ți treaba”, sau “Echipa suferă foarte mult cu tine. Fără soluții, fără identitate, fără personalitate”, au scris arabii pe rețelele sociale, conform Mirror.

Îți recomand articolul despre cele mai tari meciuri care s-au jucat pe National Arena.
Urmărește Primul 11 pe Facebook, Instagram și Youtube.

Știre preluată de pe digisport.ro.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: