Premier League

Berbatov: „Greenwood se aseamănă cu Cristiano Ronaldo!”

Dimitar Berbatov, fostul atacant lui Manchester United, a vorbit despre „explozia” fantastică a lui Mason Greenwood din acest sezon și îl aseamănă pe puști cu Cristiano Ronaldo.

În general nu bag în seamă declarații de tipul „noul Messi”, „noul Cristiano Ronaldo”, dar atunci când vine de la un fost fotbalist precum Berbatov, e bine să fim cu urechile ciulite.

Berbatov îl aseamănă pe Greenwood cu Cristiano Ronaldo

Dimitar Berbatov îl aseamănă pe Mason Greenwood cu Cristiano Ronaldo și consideră că Manchester United nu mai trebuie să-și caute un nou atacant, pentru că l-au găsit în propria curte.

„Greenwood se aseamănă mult cu Cristiano Ronaldo! Piciorul său stâng e incredibil, la fel și viziunea sa în joc. Nu cred că Manchester United mai are nevoie de mulți jucători pentru a reveni la forma de demult.

E clar că nu au nevoie de niciun atacant nou, pentru că îl au deja pe Greenwood”, a mai spus Berbatov.

Greenwood, revelația reluării Premier League

Mason Greenwood a impresionat pe toată lumea odată cu reluarea Premier League, puștiul lui Manchester United fiind implicat în multe acțiuni ofensive ale echipei, inclusiv în goluri sau pase decisive.

Statisticile lui Mason Greenwood de la reluarea campionatului în Anglia:

  • Brighton – Manchester United 0-3 – 1 gol și 1 pasă de gol
  • Manchester United – Bournemouth 5-2 – 1 gol
  • Aston Villa – Manchester United 0-3 – 1 gol

În actualul sezon, Mason Greenwood a reușit să înscrie 16 goluri și să ofere 5 pase decisive în 42 de meciuri, în toate competițiile pentru Manchester United.

  • 29.000.000 de euro este cota de piață a lui Mason Greenwood, conform transfermartkt.com

Îți recomand articolul despre topul fundașilor cu cele mai multe goluri în Premier League, în care e inclus și Dan Petrescu.

Urmărește Primul 11 pe FacebookInstagram și Youtube.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: