Ligue 1

Buffon la PSG ?

Vă salut pe toți. În aceste zile se pregatesc cele mai fierbinți transferuri ale verii și anume: Buffon la PSG și Ronaldo la Juventus.

Dacă în cazul transferului lui Cristiano Ronaldo, toată presa a fost foarte activă, în ceea ce privește transferul lui Buffon, lucrurile s-au desfășurat într-un mod mult mai discret.

Chiar dacă majoritatea am crezut că Buffon se va retrage, acesta ne contrazice și se pregătește să semneze cu cel mai puternic club din Franța.

capturadepantalla20180521alas32951pm-1b030d3677553f8d4e9376d9c9a756b2-1200x600

Când se va oficializa transferul ?

L’Equipe a anunțat că luni PSG are de gând să-l prezinte pe Buffon și se fac pregătiri intense pentru o festivitate grandioasă, printre care și luminarea Tour Eiffel în culorile clubului cu mesajul „BINE AI VENIT, BUFFON !”, ca și anul trecut la prezentarea lui Neymar.

DGhdPwNVwAACHql

Va fi Buffon titular?

Nu cred că va fi titular meci de meci, mai ales că Areola este un portar tânăr în creștere și are nevoie de multe meciuri jucate, probabil Buffon va fi în poartă în meciurile din cupă, meciurile din campionat când Areola trebuie odihnit și în câteva meciuri din grupele Champions League.

Contractul lui Buffon la PSG

Gianluigi Buffon va semna pe un an, cu posibilitatea prelungirii pe încă un an, iar în tot acest timp va câștiga un salariu de 4 milioane de euro.

futbol-mundial-buffon-presentado-psg-lunes-segun-le-parisien-n328960-808x454-483807

Voi ce părere aveți despre acest transfer?

Urmăriți-ne pe Youtube, Facebook și pe Instagram !

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: