Ligue 1

Cum trio-ul din atacul lui PSG face ravagii la CM2018 ?

Nu este nici un secret faptul că după atâtea investiții masive, PSG are unul dintre cele mai bune atacuri din lume.

Cu un atac format din starurile Cavani, Mbappe și Neymar, PSG a terminat sezonul trecut cu 108 goluri marcate dintre care 60 de goluri au fost înscrise de aceștia trei.

Totuși acești fotbaliști nu se descurcă bine doar la echipa de club, sunt la fel de letali și când joacă pentru țăriloe lor.

Statistica celor 3 de la CM2018

Toți cei trei au făcut meciuri foarte bune la acest mondial și au reușit să-și califice echipele mai departe de sferturi. Mbappe a reușit 2 goluri cu Argentina și a obținut un penalty, Cavani a marcat ambele goluri prin care Uruguay a mers mai departe, iar Neymar a reușit să înscrie un gol contra Mexicului și să ofere o pasă de gol pentru Firmino.

FullSizeRender

Concluzii

Sunt foarte multe zvonuri cum că în sezonul următor s-ar putea să se despartă acest trio, dar nu prea cred să se întâmple așa ceva, mai ales pentru toți banii investiți în aceștia 3.

În mod cert vor domina Ligue1 și în sezonul următor, probabil titlul de golgheter se va alege tot dintre ei, iar cea mai mare provocare a acestora va fi câștigarea Uefa Champions League.

Până atunci să ne bucurăm de acest Mondial și să-i vedem în acțiune pe cei trei „magnifici”.

neymarkylianmbappeedinsoncavani_1hkzv5nxqoofb1aeqegdcnyfy5

Suntem prezenți și pe Youtube, Instagram și Facebook. Nu uitați să ne urmăriți.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: