Bundesliga

Când a fost ultimul meci în care Lewandowski nu a înscris în UCL

Robert Lewandowski este un atacant incredibil carea a demonstrat de-a lungul anilor că merită să fie inclus în istoria fotbalului.

Lewandowski a marcat un gol și a dat o pasă decisivă în partida câștigată de Bayern în fața lui Lyon, iar fanii bavarezilor se întreabă care a fost ultimul meci în care Lewandowski nu a marcat în Champions League.

Când a fost ultimul meci în care Lewandowski nu a marcat în UCL

Primul 11 vă oferă răspunsul la întrebare, iar ultima dată când Robert Lewandowski nu a marcat în Champions League a fost în martie 2019.

Se întâmpla la un meci cu Liverpool, care avea să devină campioana Europei în acel sezon. De atunci, atacantul polonez a mers precum un ceas elvețian, adică fără greșeală.

Nici nu avea cum să fie altfel, din moment ce Bayern Munchen a marcat în acest sezon de Champions League nu mai puțin de 42 de goluri. 42 DE GOLURI!!! Incredibil și mai au de disputat și finala cu PSG, în care sunt șanse mari să înscrie.

Robert Lewandowski. Sursă foto: goal.com
Robert Lewandowski. Sursă foto: goal.com

Alte recorduri personale stabilite de Lewandowski

Doar trei fotbaliști au reușit să marcheze în nouă meciuri consecutive de Champions League și aceștia sunt: Cristiano Ronaldo, Ruud Van Nistelrooy și Robert Lewandowski.

Totodată, doar Cristiano Ronaldo și cu Robert Lewandowski sunt jucătorii care au reușit să fie implicați în peste 20 de goluri într-o singură ediție de Champions League.

Îți recomand articolul despre cum Mohamed Salah i-a schimbat viața hoțului care intrase în casa sa să-l fure.

Urmărește Primul 11 pe FacebookInstagram și Youtube.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: