Premier League

Salah i-a schimbat viața hoțului care a vrut să-l jefuiască

Mohamed Salah este unul dintre cei mai buni jucători din ultimii cinci ani din Premier League, iar parcursul său la Liverpool e demn de orice laudă.

Pe lângă faptul că e un jucător impresionant, Salah este și de o bunătate rară, iar Primul 11 vă prezintă în cele ce urmează modul în care Mo Salah i-a schimbat viața celui care a încercat să-l jefuiască.

Mohamed Salah. Sursă foto: thetimes.com
Mohamed Salah. Sursă foto: thetimes.com

Salah i-a schimbat viața hoțului care a încercat să-l fure

În 2011, pe vremea când Mohamed Salah evolua încă în Egipt, la El Mowkaloon, un hoț a intrat peste el în casă și a încercat să-l jefuiască.

Tatăl lui Mo Salah, care locuia în acea perioadă cu el, a fost foarte furios și a făcut tot posibilul să-l prindă pe hoț. În cele din urmă, poliția l-a găsit pe tâlhar, dar un lucru neobișnuit s-a întâmplat.

Mohamed Salah l-a rugat pe tatăl său să nu depună nicio plângere împotriva hoțului, ba chiar mai mult, a decis să-i dea bani bărbatului care a încercat a vrut să fure din casa lui, după care i-a găsit un job.

„Vreau ca toată lumea să poată să crească într-un mediu bun și să devină o versiune mai bună a lor. Nu am vrut să fie pedepsit, pentru că atunci când un om apelează la un astfel de gest disperat înseamnă că ceva în viața lui nu merge bine.

Mă bucur că am putut să ajut și sper ca egiptenii să ia un exemplu bun din povestea mea”, a spus Mohamed Salah pentru Daily Mail.

Îți recomand articolul despre cartea minune care a ajutat-o pe Lyon să câștige meciurile cu Juventus și cu Manchester City.

Urmărește Primul 11 pe FacebookInstagram și Youtube.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: