Special

Cât de greu i-a fost în copilărie lui Alexis Sanchez! Ajunsese să cerșească mâncare

Alexis Sanchez este unul dintre starurile fotbalului sud-american. Fotbalistul lui Inter Milano nu a avut o viață ușoară în copilărie, iar fratele său Humberto a povestit prin ce greutăți a fost nevoit să treacă.

Alexis Sanchez. Sursă foto: goal.com
Alexis Sanchez. Sursă foto: goal.com

Greutățile copilăriei lui Alexis Sanchez

Fratele fotbalistului chilian, Humberto Sanchez a povestit pentru The Sun că el şi Alexis au fost nevoiţi să aducă bani în casă încă de la vârsta de 6 ani şi să facă acrobaţii pe străzi pentru a aduna bani de mâncare:

„Alexis nu avea nimic când era mic. A trebuit să adune el tot ce are. Am fost cei mai săraci dintre săraci. A spălat maşini pentru câţiva bănuţi sau a făcut câteva acrobaţii pe stradă pentru două monede de la trecători. A fost ca un mic gimnast, făcând acrobaţii pe străzi. 

Vecinii i-au dat câteva monezi ca să se distreze. Câteodată, el era aşa de înfometat, încât bătea la uşa vecinilor şi le cerea pâine. Tot timpul primea.

Oamenii din cartierul nostru aveau grijă unii de alţii. A fost o viaţă grea. Nu e unul dintre jucătorii crescuţi în puf de care ştiţi”, a declarat Humberto.

Alexis Sanchez. Sursă foto: goal.com
Alexis Sanchez. Sursă foto: goal.com

„Dacă nu era fotbalist ajungea miner”

Alexis a crescut în aceeaşi casă cu surorile sale, Marjorie, Tamara şi cu fratele său Humberto. Tatăl lui era miner şi i-a părăsit când Alexis era încă mic şi mama sa e cea care a avut grijă de copii cu ajutor de la soţul surorii sale:

“Sărăcia l-a făcut să fie aşa de înfometat de succes pe teren. Ştie cât de norocos este şi nu va uita niciodată de unde vine. Dacă nu era fotbalist lucra în mină”, a declarat Humberto.

Îți recomand articolul despre Lev Iașin, singurul portar care a câștigat Balonul de Aur.

Urmărește Primul 11 pe FacebookInstagram și Youtube.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: