Ligue 1

Ce mai face Hatem Ben Arfa

A fost considerat unul dintre cei mai talentați tineri francezi din istorie. Din păcate, atitudinea și stilul de viață pe care îl trăia l-au adus la nivelul unor fotbaliști mediocri.

hatembenarfa-cropped_yoduplwgwhmd1g7eq9luqcv2i

„Semăna cu Messi, îl vedeam făcând lucruri aproape imposibile, dar nu a făcut alegeri bun în carieră”, declara Karim Benzema pentru Le Parisien în 2015.

La vârsta de 21 de ani, lucrurile au luat o turnură decisivă în cazul lui Ben Arfa, atunci când s-a certat cu patronul lui OL și l-a amenințat cu moartea. Imediat după scandal, Hatem a fost vândut la Marseille.

Pe Velodrome, forma lui bună a continuat, dar direct proporțional cu atitudinea sa. Într-o zi a fost supărat că este ținut pe banca de rezerve și a refuzat să intre pe teren atunci când i-a cerut antrenorul.

În cele din urmă a plecat în Anglia, La Newcastle, unde a avut un start de sezon fenomenal, până când Nigel de Jong i-a rupt piciorul, ceea ce l-a ținut în afara terenului timp de 6 luni.

La revenire, lucrurile nu au mers la fel de bine, iar Steve Bruce, antrenorul lui Newcastle a declarat că este inadmisibil ca unii fotbaliști să aibă atât de mult talent și să-l irosească degeaba. Bruce l-a ironizat și a spus că până și portarul advers alerga mai repede decât Ben Arfa.

hatem-ben-arfa

După un an admirabil la Nice, Ben Arfa a prins transferul la PSG, ceea ce putea fi revitalizarea carierei lui, dar din nou francezul a dezamăgit.

„Încetează să te crezi Messi și joacă fotbal!”, i-a transmis Unai Emery lui Hatem, dar el nu a vrut și a plecat de la club, după ce a depus o plângere împotriva lor.

Ben-Arfa

În prezent, a ajuns la 32 de ani, este liber de contract, iar tot talentul său s-a dus pe apa sâmbetei.

Îți recomand articolul despre broasca țestoasă care câștigă la pariuri.

Urmărește Primul 11 pe FacebookInstagram și Youtube.

%d blogeri au apreciat: