Special

Ce s-a întâmplat cu Renato Sanches, puștiul adus pe mulți bani de Bayern

Renato Sanches a fost adus de Bayern Munchen de la Benfica în 2016 pe 35.000.000 de euro, când mijlocașul avea doar 19 ani. Portughezul tocmai câștigase Campionatul European cu naționala țării sale și impresionase în Champions League la Benfica Lisabona.

ef410d3623e4a6afbc2384dae36653c3

Bavarezii l-au considerat unul dintre cei mai promițători tineri jucători și l-au adus fără să-și facă mari griji în privința lui și a evoluțiilor lui. Cu toate acestea, tânărul fotbalist a devenit o umbră a jucătorului care era.

  • 22 de ani a împlinit Renato Sanches pe 18 august

skysports-renato-sanches-portugal_3981695

Singura explicație plauzibilă pentru căderea totală a lui a fost vârsta fragedă pe care a avut-o când a fost transferat. Într-un interviu, acesta a spus că viața lui s-a schimbat radical în clipa când a plecat din Portugalia: „Transferul meu la Bayern? Nu am fost pregătit pentru așa ceva, deodată m-am simțit singur, nu mai eram lângă familia mea”.

renatosanches-cropped_fseg303cpdja1l6w3mjjydawj

De-a lungul anilor petrecuți la Bayern, Renato Sanches a fost împrumutat la Swansea în Premier League, unde a suferit o accidentare și nu a jucat prea mult, iar în vara asta a ajuns la Lille în Franța, unde va fi coleg cu Virgiliu Postolachi.

Sanches 3

Rămâne de văzut dacă transferul în Ligue 1 îi va prinde bine sau nu. Portughezul a debutat la Lille în partida pierdută cu 2-0 în fața lui Reims și nu a ieșit prea mult în evidență, dar va avea mai mult timp de a-și arăta toate calitățile pe terenul de fotbal.

  • 18.000.000 de euro este cota de piață a lui Renato Sanches, conform Transfermarkt

Îți recomand articolul despre primul derby trăit de Daniele De Rossi în Argentina la Boca Juniors.

Urmărește Primul 11 pe Facebook, Instagram și Youtube.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: