Intern

Ce spune Dennis Man despre neconvocarea la naționala mare

Dennis Man are un început senzațional de sezon și mulți fani ai naționalei considerau că Mirel Rădoi trebuia să-l cheme la naționala mare.

Între timp, la România U21, Dennis Man a reușit să mai înscrie de două ori și să ofere o pasă decisivă în partida dintre România U21 și Malta U21, 4-1.

La finalul jocului, Man le-a explicat reporterilor ce a vorbit cu Mirel Rădoi după ce nu a fost convocat la național mare.

Ce spune Dennis Man despre neconvocarea la România „mare”

„Ar fi urât din partea mea să-mi dau cu parerea. Mirel Radoi asta a hotărât, este decizia dânsului, este selecționer. Unde sunt convocat încerc să-mi fac treaba cât mai bine și voi da totul pe viitor.

Am vorbit cu dânsul, dar cand am vorbit cu el eram pozitiv, nu știam că apoi o să devin negativ. Asta s-a întamplat foarte repede. Vorbisem joi cu Mirel, iar vineri am făcut testul și am fost negativ. Deja trimisese convocarile.

Dar nu sunt supărat, sunt fericit că am onoarea să joc alături de baieții de la tineret, care sunt jucători foarte buni. Sunt puțin supărat, sincer, că echipa națională mare a ratat calificarea”, a spus Dennis Man, după victoria cu Malta.

Îți recomand articolul despre jucătorii de la FCSB cărora le-a scăzut cota de piață.

Urmărește Primul 11 pe FacebookInstagram și Youtube.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: