Intern

Prima reacție a lui Mutu după ce Stoichiță l-a înjurat la conferința de presă

Mihai Stoichiță a condus de pe banca tehnică meciul dintre România U21 și Malta U21, 4-1. iar Adrian Mutu, selecționerul, a fost nevoit să stea în izolare.

În timp ce se afla la conferința de presă, chiar cu câteva minute înainte ca ea să înceapă, Stoichiță nu și-a dat seama că e filmat și a reacționat nervos când Mutu i-a dat un mesaj: „Bă, dar e ceva ăsta… F***-te-n gură, Mutule, că te dau afară”.

Mutu a reacționat după ce Stoichiță l-a înjurat

„L-am felicitat şi am vorbit puţin. I-am spus că 4-3-2 era mai bine, decât 4-4-1 repriza a doua. În nea Mihai am încredere. Am şi o superstiţie.

Pe nea Mihai, înainte de toate meciurile, îl pun să vorbească cu echipa, iar dânsul are cuvintele la el”, a spus „Briliantul” , a spus Mutu pentru Telekomsport.

De cealaltă parte, Mihai Stoichiță și-a cerut scuze și a spus că era ca o glumă.

Concluzia mea: Ați vrut profesionalism la naționalele României și ați crezut că ați scăpat de tot felul de specimene după ce a plecat Mircea Sandu?…Luați profesionalism din plin cu „nea’ Miai” și cu Mutu. Nu o să ne facem bine tot cu ăștia niciodată.

Îți recomand articolul despre jucătorii de la FCSB cărora le-a scăzut cota de piață.

Urmărește Primul 11 pe FacebookInstagram și Youtube.

1 comentariu

  1. Era mai bine pe vremea lui nea Mircea, serios, măcar Steaua era Steaua, Rapidul in liga I, FC Vaslui si Otelul Galați, echipele mele din zona erau existente si in liga 1,de când a venit Burleanu simt un cuțit in rana fotbalului romanesc, jucătorii nu mai au dedicare,era Petrolul, U Cluj, Gloria Bistrița, Steaua si Dinamo se băteau pe titlu, jucam cu echipe mari. Acum? Pierdem cu Slovan Liberec, avem o echipa finanțată de Ungaria (Sepsi) si un Dinamo la retrogradare. Campionatul il iau ardelenii asa calmi cum ii stim. Ne uitam afară si vedem cum scolile de fotbal mare(la Masia etc) scot noi vedete, nu doar purtatori de Gucci, oameni ce decid meciuri mari.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: