Intern

Ciprian Deac are tot respectul meu

Ciprian Deac a fost fără doar și poate cel mai bun jucător al lui CFR Cluj în sezonul recent încheiat, atât în Liga 1, cât și în cupele europene.

Ciprian Deac. Sursă foto: sportpictures.eu
Ciprian Deac. Sursă foto: sportpictures.eu

Ciprian Deac are tot respectul meu

Ciprian Deac are tot respectul meu pentru ce a reușit să facă la CFR Cluj în ultimul sezon și mai ales pentru vârsta sa înaintată (34 de ani), la care joacă în continuare la cel mai înalt nivel.

Ca să vă faceți o idee, Deac are 14 goluri și 9 pase decisive în 25 de meciuri din Liga 1, iar în cupele europene are 3 goluri și 3 pase de gol în Europa League, precum și un gol și 2 pase decisive în preliminariile Champions League. INCREDIBIL!

Mă tot gândesc cum ar fi arătat Ciprian Deac de acum dacă era mult mai tânăr și dacă ar fi jucat la fel pentru Schalke, formație care îl cumpăra de la CFR Cluj în 2010 pentru 3.000.000 de euro.

Ciprian Deac la Schalke. Sursă foto: gsp.ro
Ciprian Deac la Schalke. Sursă foto: gsp.ro

Deac, MVP în finala campionatului cu Craiova

În partida cu Craiova, Ciprian Deac a fost un adevărat MVP, cum se stabilește în NBA. Mijlocașul clujenilor a dat două pase de gol și un gol, fiind cel mai activ jucător al lui Dan Petrescu din finala campionatului cu Craiova.

„În urmă cu 11 zile ne gândeam doar la sănătate, fotbalul era pe locul 2. Eu nu am mai putut să dorm, eram sigur că ies pozitiv.

Nu știam ce se poate întâmpla cu familiile noastre”, a dezvăluit Ciprian Deac.

El a marcat primul gol pentru CFR în acest campionat, tot el l-a înscris și pe ultimul

Ca o statistică foarte interesantă pe care am găsit-o esste faptul că Ciprian Deac a înscris primul gol al CFR-ului din acest sezon, în remiza cu Poli Iași, 1-1, și tot el a fost cel care a înscris și ultimul gol al sezonului pentru CFR.

Ciprian Deac. Sursă foto: sportpictures.eu
Golul lui Ciprian Deac din finala campionatului cu Universitatea Craiova. Sursă foto: sportpictures.eu

Ce pot să zic mai mult, cred că a fost cel mai bun sezon din cariera lui Deac și asta vine la 34 de ani. O adevărată nebunie! 🤯

  • 34 de ani a împlinit Ciprian Deac pe 16 februarie
  • 950.000 de euro este cota de piață a lui Ciprian Deac, conform transfermarkt.com

Îți recomand articolul despre Josip Ilicic, care a fost înșelat de soție și vrea să se lase de fotbal.

Urmărește Primul 11 pe FacebookInstagram și Youtube.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: