Special

„Colonia” franceză de la Celtic face furori în UCL

Miercuri, în a doua rundă a Ligii Campionilor, Edouard și Ntcham au întors scorul în favoarea lui Celtic, după ce scoțienii fuseseră conduși cu 1-0 de către Rosenborg.

În lipsa atacantului Moussa Dembélé (accidentat), compatrioții lui, Olivier Ntcham și Odsonne Edouard au evitat înfrângerea marcând împreună de 3 ori. Norvegienii au deschis scorul prin Meling după o pasă venită de la Bendtner. Edouard a egalat mai întâi înainte de sfârșitul primei reprize, iar Ntcham a dus scorul la 2-1 imediat după pauză. Edouard a făcut dubla și i-a liniștit pe fanii scoțieni.

001050e4-800

Returul este săptămâna viitoare în Norvegia, iar Rosenborg are de tras tare dacă vrea să treacă mai departe în UCL.

Acești trei francezi sunt foarte iubiți în Scoția prin prisma meciurilor bune și constante pe care le fac.

La rândul lor și aceștia se simt bine la Celtic, Moussa Dembélé refuzând în iarnă o ofertă de 15 mil. de lire din partea lui Swansea City.

Cine sunt cei trei ?

Primul, Olivier Ntcham are 22 de ani, a fost cumpărat de Manchester City de la Genova, dar nu a reușit să se impună în prima echipă așa că Celtic l-a achiziționat la un preț foarte bun.

Odsonne Edouard are 20 de ani, a fost crescut de către PSG, dar nu a reușit să se impună în fața lui Cavani, Neymar și Mbappe, așa că sezonul trecut a fost împrumutat la Celtic, iar în această vară scoțienii l-au cumpărat definitiv pentru 10 mil. de lire.

Moussa Dembele are 22 de ani, a fost cumpărat în 2016 cu 3 mil. de lire de la Fulham și este considerat unul dintre cei mai promițători tineri atacanți din lume.

skysports-odsonne-edouard-edouard_4302625

Nu uitați să urmăriți Primul 11 pe Instagram, Facebook și pe Youtube.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: