Special

Nu mai vedem Serie A și Primera, dar revine Bundesliga. Unde vedem UCL și Europa League ?

Începând din acest an, avem parte de niște schimbări majore în ceea ce privește transmisiunea campionatelor și a competițiilor europene.

Dacă până anul trecut, Serie A și Primera erau transmise de Digi, anul acesta pachetele celor două competiții nu au mai fost cumpărate de nici o televiziune din România, din cauza sumei foarte mari cerută de firma care deține drepturile de televiziune ale acestor campionate (aproximativ 35 mil. de euro).

Meciurile se vor putea urmări online pe diferite livestream-uri.

soccer-on-tv

Revine Bundesliga

O veste cât se poate de bună pentru fanii fotbalului german. Bundesliga revine și va fi transmisă în exclusivitate de către DigiSport și Telekom.

Din 2017, de când Eurosport a refuzat cumpărarea drepturilor de televizare ale meciurilor din Germania, nemții au lăsat la preț, iar acum noi ne putem bucura din nou de meciurile tari din Bundesliga.

Bundesliga

Schimbare majoră pentru UCL și UEL

Cea mai mare surpriză vine din partea celor două competiții europene. Uefa Champions League și Uefa Europa League nu vor mai fi transmise de ProTV și de ProX, în schimb vor fi transmise de către DigiSport, Telekom și LookTV.

Este o schimbare majoră, deoarece în ultimii 9 ani ProTV a transmis atât meciurile din Champions League cât și cele din Europa League.

ProTV va transmite meciurile naționalei

Deși au pierdut UCL și UEL, ProTV va transmite toate meciurile naționalei. Pe lângă asta, ProTV va transmite în totalitate, toate meciurile de la Euro 2020.

Competiția Uefa Nations Cup va fi transmisă tot de ProTV și de ProX.

1516620288_560423_1516620313_noticia_normal

Nu uitați să urmăriți Primul 11 pe Facebook, Instagram și pe Youtube.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: