Intern

Corneliu Papură, declarație războinică înainte de meciul cu FCSB

Corneliu Papură a vorbit înaintea meciului cu FCSB, iar tehnicianul Craiovei vrea ca elevii săi să dea totul pe teren, pentru că, spune el, acesta trebuie să fie anul în care oltenii câștigă titlul, după ce anul trecut l-au ratat în ultima etapă.

Ce a spus Papură înainte de meciul cu FCSB

„Este un meci important, împotriva unei echipe bune din campionatul nostru. Trebuie să dăm mai mult în acest meci pentru a reuși să câștigăm împotriva FCSB-ului. Trebuie să fim mult mai atenți.

Primul obiectiv este să câștigăm cu ei, după aceea vom vedea. În fiecare etapă avem examen, trebuie să îl treci și să faci tot ce depinde de tine să câștigi.  Toate echipele au părți vulnerabile, încercăm să le găsim, împreună cu băieții și să le speculăm, să profităm de ele. 

Noi ne dorim mereu să câștigăm. FCSB are jucători buni de atac, cu multe goluri marcate, nu numai Man este periculos. Trebuie să ne autodepășim pentru a obține mai mult decât în sezonul trecut, să fim top în toate meciurile.

Vom fi pregătiți să dăm maxim pentru fiecare meci. Un rezultat favorabil ar fi extraordinar. Important este să dăm totul pe teren, indiferent de numele pe care îl avem” a declarat Papură.

Îți recomand articolul despre povestea bătrâneilor, fani Fenerbahce, care din păcate nu mai sunt printre noi.
Urmărește Primul 11 pe Facebook, Instagram și Youtube.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: