Serie A

Cu asta BASTA | Inter-Tottenham 2-1

A început nebunia în Champions League. Deja din prima zi a primei etape, am văzut meciuri care mai de care mai spectaculoase. De la meciul Barcelonei care a distrus PSV cu 4-0, deși și PSV a jucat fotbal, la meciul superb dintre Liverpool și PSG, am văzut fotbal total, fotbal adevărat.

Totuși, am vrut să mă opresc la victoria lui Inter cu Tottenham, pentru că într-o grupă cu Barcelona, Tottenham si PSV, foarte multă lume pleca cu ideea că locul 3 sau 4 este rezervat pentru Inter și PSV.

Uite că nu va fi simplu cu Inter și sunt destul de sigur că și PSV va face o față frumoasă.

Prima repriză

Prima repriză a fost echilibrată, poate cu un plus pentru Tottenham, mai ales în urma unei ratări al lui Kane. La sfârșitul reprizei, se părea că meciul se va îndrepta către o victorie la limită a englezilor.

A doua repriză

Inevitabilul s-a produs, Eriksen a reușit să deschidă scorul în minutul 53, iar Spurs a pus stăpânire pe joc. După alte câteva ratări, meciul a prins o lentoare inexplicabilă. Acela a fost momentul de care avea nevoie Inter.

0_Inter-Milan-v-Tottenham-Hotspur-UEFA-Champions-League-Group-B-San-Siro

Mai întâi Icardi a egalat în minutul 85 cu un voleu spectaculos. După, a venit o schimbare greșită, în opinia mea, pe care a făcut-o Pochettino. Acesta l-a schimbat pe Kane și l-a înlocuit cu Rose, invitând astfel adversarul să atace.

După o presiune mare la poarta lui Vorm, Vecino a reușit să le aducă victoria italienilor în minutul 92.

champions-league---group-stage---group-b---inter-milan-v-tottenham-hotspur-1

Concluzie

Ca o scurtă concluzie, sunt de acord cu ce a spus comentatorul meciului și anume că trupa lui Pochettino a pierdut pe mâna ei partida.

Sunt curios cum vor evolua lucrurile în această grupă și sunt sigur că atât Inter cât și PSV nu vor ceda prea ușor.

Nu uita să urmărești Primul 11 pe Instagram, Facebook și Youtube.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: