Serie A

Cu ochii pe Radu Drăgușin! Totul despre fundașul lui Juventus

Radu Drăgușin se anunță a fi noul lider al defensivei pentru naționala mare a României, deși are doar 18 ani.

Repet, deși are doar 18 ani, Drăgușin și-a făcut debutul pentru Juventus în grupele Champions League, în partida câștigată de formația lui Andrea Pirlo, 3-0 cu Dinamo Kiev.

Pirlo l-a introdus pe Drăgușin în minutul 70 al partidei, acesta înlocuindu-l pe Demiral. Nu a avut prea mari emoții, dar primele 20 și ceva de minute la un nivel atât de ridicat îi vor da cu siguranță mult mai multă încredere lui Drăgușin și în viitor.

Radu Drăgușin. Sursă foto: goal.com
Radu Drăgușin. Sursă foto: goal.com

Toată povestea lui Radu Drăgușin. Cum de a ajuns la Juventus

Radu Dragusin a ajuns in Italia in 2016, dupa ce a implinit 16 ani, fiind transferat de torinezi de la clubul Sport Regal Bucuresti, in schimbul sumei de 250.000 de euro.

Treptat, a evoluat la toate grupele de juniori ale lui Juventus (U17, U19 si U23), iar in aceasta vara a fost chemat de antrenorul Andrea Pirlo sa se alature la antrenamentele echipei mari lui Cristiano Ronaldo si celorlalte vedete ale „Batranei Doamne”.

Ascensiunea fulminanta a lui Dragusin e bazata si pe faptul ca, intr-o perioada scurta de timp, a explodat din punct de vedere fizic. Romanul a pus cateva kilograme bune pe el ca masa musculara, iar in inaltime a crescut pana la 1,91 metri.

Radu Drăgușin. Sursă foto: goal.com
Radu Drăgușin. Sursă foto: goal.com

Prima întâlnire cu Cristiano Ronaldo

„Este un sentiment incredibil, oamenii de acolo te primesc cu o căldură nemaivăzută, sunt foarte prietenoși. Încearcă să te ajute mereu și, dacă greșești, te încurajează. 

Ronaldo este un om incredibil. Nu e deloc arogant, așa cum se zice. E prietenos, vorbește cu tine. Majoritatea băieților de acolo ne ajută pe noi, cei mai mici, dar pot să zic că în mod special ne ajută Bonucci și Chiellini”, a spus Drăgușin în august.

  • 18 ani a împlinit Radu Drăgușin pe 3 februarie
Radu Drăgușin. Sursă foto: digisport.ro
Radu Drăgușin. Sursă foto: digisport.ro

Îți recomand articolul despre fundașul pe care Barcelona îl vrea de la Arsenal.

Urmărește Primul 11 pe FacebookInstagram și Youtube.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: