Premier League

Cum a explicat Solskjaer înlocuirea lui Cristiano Ronaldo din meciul cu Young Boys

Ole Gunnar Solskjaer a fost pus la zid după ce l-a schimbat pe Cristiano Ronaldo cu Jesse Lingard în duelul pierdut cu Young Boys din Champions League, scor 1-2. Supărarea a fost cu atât mai mare cu cât Lingard a greșit flagrant la ultimul gol al elvețienilor.

Cum a explicat Solskjaer înlocuirea lui Cristiano Ronaldo din meciul cu Young Boys

„Părea că ne îndreptăm spre un punct muncit, după un joc dificil. Când marchezi primul ai impresia că ai o șansă mare de a câștiga, că e suficient pentru victorie, dar, din nefericire, acea eliminare a avut un impact major.

Trecuseră 70 de minute dificile, jucătorii au alergat foarte mult atât sâmbătă, cât și astăzi, așa că aveam nevoie de experiența lui Nemanja Matic pentru menținerea posesiei și de prospețimea lui Jesse Lingard. Trebuie să avem grijă de Cristiano și mi s-a părut potrivit să îl înlocuiesc la acel moment.

Trebuie să câștigăm meciurile de pe teren propriu acum. Am ratat o mare șansă în această seară, e clar, dar mai avem cinci meciuri pentru a obține punctele necesare pentru calificare.

Se întâmplă astfel de momente într-un meci. Așa e fotbalul. Urcușuri și coborâșuri. Va trece peste asta și vom gestiona împreună această situație”, a mai spus tehnicianul norvegian.

Îți recomand articolul despre cele mai tari meciuri care s-au jucat pe National Arena.
Urmărește Primul 11 pe Facebook, Instagram și Youtube.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: