Premier League

Emma Răducanu, lăudată de Jurgen Klopp

Jurgen Klopp, antrenorul lui Liverpool, a lăudat-o pe Emma Răducanu pentru performanța de la US Open, unde a reușit să câștige trofeul.

Emma Răducanu, lăudată de Jurgen Klopp

„A fost impresionant. A trecut mult de când m-am uitat până la final la un meci de tenis și chiar și mai mult timp de când am văzut un meci complet de tenis feminin. Chiar am fost impresionat de putere și viteză.

M-am uitat și la interviuri, la ambele fete, la cum vorbeau ele, la 18, respectiv 19 ani. Asta m-a inspirat poate chiar mai mult decât tenisul lor, și oricum era deja suficient jocul lor. Am rămas impresionat de modul în care ele s-au prezentat.

Emma a arătat un mare respect pentru ea (n.r.: Leyla Fernandez). Ele știau și sperau că se vor duela în viitor foarte des și că vor juca mai multe finale. Și eu le doresc asta. Pur și simplu a fost un spectacol de sportivitate în sportul de elită, cât de umil poți să fii când ești atât de tânăr și în vârful lumii.

Atunci când ai 18 ani și poți să câștigi US Open, este clar că s-a întâmplat ceva în ultimii 10-15 ani și acesta e cel mai greu lucru, pentru că, altfel, nu s-ar fi întâmplat. Ea este, cu siguranță, talentul secolului, dar fără o muncă extrem de grea, e imposibil să fii acolo.

Ea a făcut asta și acum se află acolo și o vezi zâmbind în timpul meciului, iar acesta este, pur și simplu, cel mai frumos lucru pe care ți-l poți imagina. Cu siguranță că acum o să urmăresc tenisul feminin mult mai mult decât am făcut-o în ultimii ani”, a spus Klopp.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: