Special

Cum au cheltuit primul salariu 5 dintre cei mai buni fotbaliști din lume

În prezent sunt foarte bogați, dar mulți dintre fotbaliști o copilărie grea, iar din primul salariu au cumpărat lucruri pentru rudele lor.

De la prăjitoare de pâine și mașini de spălat la case sau mașini de lux, ele sunt cele mai inedite achiziții ale jucătorilor de fotbal din primele salarii.

De la prăjitoare de pâine la mașini de lux

Poveștile fotbaliștilor despre felul în care au cheltuit primul salariu au atras mereu atenția tuturor, mai ales pentru că în prezent au salarii imense, iar banii nu mai sunt o problemă pentru ei.

Totuși, nu multă lume știe poveștile din spatele succesului jucătorilor din fotbal, iar felul în care și-au cheltuit primul salariu arată, măcar într-o mică măsură, ce era cel mai important pentru ei în viață, iar majoritatea jucătorilor din topul realizat nu și-au achiziționat bunuri de lux.

  • Sergio Ramos – fundașul de „fier” al lui Real Madrid și al naționalei Spaniei a făcut un gest frumos pentru bunica sa. Din primul salariu, Ramos i-a cumpărat o nouă bucătărie bunicii lui, căreia îi poartă un mare respect, ea fiind una dintre cele mai apropiate persoane din viața căpitanului Realului.
  • Cristiano Ronaldo – starul portughez are în prezent tot ce și-ar putea dori, dar în copilărie viața sa nu a fost atât de ușoară cum este acum și a avut de tras din greu pentru a ajunge la nivelul la care este în prezent. Din primul salariu, Cristiano i-a cumpărat o mașină de spălat mamei lui și i-a transmis că din acel moment nu mai trebuie să -și facă niciodată griji pentru bani.
Cristiano Ronaldo și mama sa. Sursă foto: goal.com
Cristiano Ronaldo și mama sa. Sursă foto: goal.com
  • Antonio Cassano – fostul puști teribil al fotbalului italian a fost foarte sărac în adolescență și a recunoscut mereu acest lucru în mai multe interviuri. Totuși, când prietenii lui Cassano au aflat că a ajuns fotbalist profesionist la Bari au început să îi bată la ușă. Când Antonio a văzut mulțimea care s-a strâns la ușa lui s-a enervat și i-a dat pe toți afară. După incident, Cassano și-a cumpărat un Golf.
Antonio Cassaano. Sursă foto: goal.com
Antonio Cassaano. Sursă foto: goal.com

Un „tanc” pentru Icardi

Mauro Icardi și-a făcut un cadou special din primul salariu pe care l-a primit la Inter Milano (vorbim de primul salariu de la Inter că din primele salarii la echipele la care a fost și-a cumpărat haine 😑 ).

Fără să se gândească la alte persoane, atacantul lui PSG și-a cumpărat un Hummer, un adevărat tanc pe 4 roți la bordul căruia să gonească pe străzile din Milano și să întoarcă toate privirile.

Icardi nu și-a luat un simpul Hummer, ci l-a personalizat după gusturile sale, astfel încât l-a poleit în aur și i-a pus neoane verzi. Chiar și în ziua de astăzi starul argentinian are mașina parcată în garajul casei sale.

Hummerul lui Icardi. Sursă foto: goal.com
Hummerul lui Icardi. Sursă foto: goal.com

Xavi, fostul căpitan legendar al Barcelonei, și-a început cariera de la juniorii clubului catalan, iar din primul salariu i-a cumpărat mamei lui un prăjitor de pâine. În prezent, Xavi este antrenorul lui Al Sadd, formație din Qatar.

Xavi. Sursă foto: goal.com
Xavi. Sursă foto: goal.com

Îți recomand articolul despre motivul pentru care Edgar Davids purta ochelari când juca fotbal.

Urmărește Primul 11 pe FacebookInstagram și Youtube.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: