Special

Cum au fost mințiți 11.000 de oameni să se uite la alt Bayern – PSG. Foto

Bayern Munchen – PSG a fost unul dintre cele mai așteptate evenimente din această vară, dar, din păcate, nu toată lumea s-a putut bucura de finala Champions League din cauza unei minciuni.

Cum au fost mințiți 11.000 de oameni să se uite la alt Bayern – PSG

Știți că mai sunt momente când căutați meciuri live pe Youtube, nu? Ei bine, o persoană s-a gândit să ruleze un meci jucat în Bayern Munchen și PSG în 2017 și să îl dea ca și cum ar fi cel din 2020.

Nu mai puțin de 11.000 de oameni s-au uitat la acel live, spre amuzamentul celorlalte persoane care deja trimiteau screenshoturi și le postau pe rețelele de socializare.

Cum să nu îți iei o țeapă de acest fel

Bun, în primul rând acei oameni puteau observa că sunt fani în tribune, iar finala de acum s-a jucat fără spectatori din cauza pandemiei.

Un al doilea mod în care să nu-ți iei țeapă e să te uiți atent la jucători, pentru că în exepmlul prezentat, din 2017 până acum s-au produs mai multe schimbări la ambele cluburi, dar dacă nici așa nu te prinzi, te uiți la echipamente.

În ultimul și ultimul caz, cel mai bine e să eviți Youtube-ul sau alte rețele de socializare pentru a vedea un meci online, doar dacă, nu cumva acea partidă e transmisă pe canalul oficial al clubului cum s-a întâmplat de exemplu la meciul dintre Floriana și CFR Cluj, când confruntarea a fost transmisă pe pagina de Facebook a Florianei.

Cam atât aici, un singur sfat: Nu vă luați țepe! 😂

Îți recomand articolul despre singurul portar din istorie care a reușit un hattrick.

Urmărește Primul 11 pe Facebook, Instagram și Youtube.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: