Special

Cum i-a salvat Cristiano Ronaldo viața fratelui său

Cristiano Ronaldo își iubește familia, dar aceasta este o poveste despre un membru al familiei de care poate nu ai auzit. Aceasta este povestea despre cum CR7 și-a salvat fratele de la o viață plină de dependență.

Cu mulți ani înainte ca fratele său să câștige Baloane de Aur pe bandă rulantă, Hugo Aveiro era un fotbalist cu mult potențial. Cu 10 ani mai în vârstă decât Cristiano, Hugo era renumit pentru felul în care joacă fotbalul de stradă.

Cristiano Ronaldo și fratele său. Sursă foto: goal.com
Cristiano Ronaldo și fratele său. Sursă foto: goal.com

Cum Cristiano Ronaldo i-a salvat viața fratelui său

Din păcate, la începuturile anilor 90, Hugo a picat în capcana nemiloasă a drogurilor și a băuturii, dând cu piciorul la cariera pe care ar fi putut să o aibă ca fotbalist profesionist.

La vârsta de doar 17 ani, Hugo s-a lăsat de școală și a început să lucreze ca muncitor necalificat, dar nu numai că a continuat să consume droguri, viața sa cunoștea cele mai negre momente.

Mama sa l-a luat pentru a-l duce la dezintoxicare, dar peste doi ani a recidivat.

Pariul celor doi frați

Șansa lui a fost Cristiano Ronaldo, fratele său mai mic, care i-a spus: „Dacă voi câștiga finala Champions League, tu te vei lăsa de băutură și droguri!”.

În 2014, Ronaldo s-a ținut de promisiune după finala dramatică dintre Real Madrid și Atletico Madrid, 4-1, atunci când Sergio Ramos a împins meciul în prelungiri, cu un gol în minutul 90.

După victorie, Ronaldo a fugit către fratele său și l-a îmbrățișat și i-a spus: „Acum e rândul tău să-ți ții promisiunea!”.

Cristiano Ronaldo în finala UCL din 2014. Sursă foto: goal.com
Cristiano Ronaldo în finala UCL din 2014. Sursă foto: goal.com

După cinci ani de la acel moment, Hugo este curat ca lacrima și este și angajat, fiind managerul unui muzeu, cel al lui Cristiano Ronaldo din Madeira, Portugalia.

„Fratele meu este un erou în Madeira. Are un impact uriaș aici, pentru că a făcut atât de multe pentru insulă”, a spus Hugo.

Acum cei doi sunt foarte apropiați și își petrec vacanțele împreună, iar Hugo l-a făcut pe Cristiano nașul copilului său.

Îți recomand articolul despre oferta imensă de la PSG refuzată de Casemiro.

Urmărește Primul 11 pe FacebookInstagram și Youtube.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: