Special

Pasiunea imensă a lui Podolski pentru Barcelona

Lukas Podolski este fan Barcelona de mic copil! El a reprezentat cu mândrie naționala Germaniei și a scris istorie la Bayern Munchen, trecându-și în CV și alte formații de-a lungul anilor, precum Arsenal, Inter sau Galatasaray.

Totuși, pasiunea fostului „țap” de la Koln o reprezintă Barcelona, formație la care a visat să ajungă încă de când era mic.

Lukas Podolski în tricoul Barcelonei. Sursă foto: barcelonablaugrana.com
Lukas Podolski în tricoul Barcelonei. Sursă foto: barcelonablaugrana.com

Pasiunea lui Lukas Podolski pentru Barcelona

Pasiunea lui Lukas Podolski pentru Barcelona începe din copilărie când era fermecat de fotbalul pe care Romario și cu Hristo Stoichckov îl arătau meci de meci pe „Camp Nou”:

„Am urmărit meciurile Barcelonei încă de când eram copil și de când devenisem interesat cu adevărat de fotbal, chiar atunci când Romario și Stoichkov erau pe teren”

  • 800.000 de euro este cota de piață a lui Lukas Podolski, conform transfermarkt.com
Lukas Podolski. Sursă foto: goal.com
Lukas Podolski. Sursă foto: goal.com

„Am jucat de două ori pe Camp Nou și a fost o experiență grozavă!”

„După care au venit Messi, Eto’o, Ronaldinho și Henry, care au fost și sunt unii dintre cei mai tari atacanți. Am jucat de două ori pe Camp Nou și a fost o experiență unică pentru mine.

Apoi mai e vorba și de toată istoria din spatele clubului, foști jucători și brandul lor pentru fotbalul ofensiv. Sunt nebun după ei și iubesc absolut totul la acest club”, a mai spus Lukas Podolski.

Podolski evoluează în prezent în prima ligă din Turcia, la Antalyaspor, iar în actualul sezon a reușit să înscrie 2 goluri și să ofere 3 pase decisive în 9 meciuri.

  • 38 de ani  a împlinit Lukas Podolski pe 4 iunie

Îți recomand articolul despre cum s-a descurcat George Pușcaș în primul său sezon petrecut în Anglia.

Urmărește Primul 11 pe FacebookInstagram și Youtube.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: