Ligue 1

De ce a ales Fekir să meargă la Betis

Campion Mondial cu Franța vara trecută la CM2018 din Rusia, Nabil Fekir a ales să joace la Betis Sevilla, deși în urmă cu doar un an era pe lista unor cluburi mari ca Real Madrid și Liverpool, iar anul acesta AC Milan și cu Napoli erau interesate de transferul acestuia.

De ce a ales Fekir să meargă la Betis.

Această mutare pare din serie alegerilor mai puțin bune pe care le iei în viață. OK, la Betis ai garanția că vei fi titular și vei fi unul din vedetele echipei, dar dacă nu va fi cum îți imaginezi? Dacă vei acea un moment slab în carieră ? Cine te va mai dori…poate Rennes sau Bordeaux.

Fekir la Betis !

Transferul a fost făcut și confirmat de cotidianul francez L equipe, Nabil Fekir fiind la Sevilla și urmănd să facă vizita medicală. Nabil Fekir îl va înlocui la Betis pe argentinianul Giovani Lo Celso, care a fost transferat de Tottenham.

Francezul a ales să meargă la Betis pentru că își dorea o nouă provocare în carieră și pentru că dacă ar fi ajuns la echipele care îl doreau în urmă cu un an, acesta și-ar fi pierdut statutul de vedetă și ar fi trebuit să tragă serios la antrenamente pentru un loc de titular.

Comoditatea și fratele său, doi factori în alegerea noii echipe

Nabil Fekir este incontestabil un mijlocaș talentat care poate să câștige meciuri de unul singur, însă cel mai mare defect al său este comoditatea. Francezul este un jucător foarte capricios și care nu dă mereu 100% din potențialul său.

De ce a ales Fekir să meargă la Betis,

Ba mai mult, zvonurile în Franța se înmulțesc în privința fratelui său, Yassine, care se pare că va ajunge tot la Betis la insistențele fratelui său asupra conducerii andaluze. Legătura dintre cei doi frați este foarte strânsă, aceștia fiind colegi de echipă și la Lyon.

  • Peste 20.000.000 de euro a costat (nu se stie clar suma)
  • Lyon are 20% dintr-un viitor transfer

Voi cum comentați alegerea făcută de Nabil Fekir ?

Îți recomand articolul despre povestea tristă a fotbalistului căruia patronul i-a refuzat transferul la Barcelona.

Urmărește Primul 11 pe Facebook, Instagram și Youtube.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: