Special

Povestea tristă a jucatorului care în trecut era dorit de Barcelona dar acum a ajuns în Turcia | De la speranță la vise spulberate

Sezonul trecut uimea pe toată lumea alegând să joace în Premier League pentru Fulham, iar după retrogradarea cu aceștia a semnat pe un an cu Galatasaray, sub formă de împrumut.

Povestea sa este cu atât mai dramatică cu cât amintim că patronul echipei la care evolua în Franța a refuzat transferul la Barcelona.

Jean Michael Seri

Jean Michael Seri este protagonistul acestei povești, care vă va lăsa cu siguranță cu ochii în lacrimi, cel puțin pe mine m-a lăsat.

După câteva sezoane remarcabile la Nice în Franța, ivorianul intrase rapid în atenția marilor cluburi din Europa. Barcelona, Chelsea, Arsenal și FC Porto erau dispuse să îl transfere.

În anul 2017, catalanii au fost în negocieri avansate cu Nice, însă francezii nu au vrut să mai lase la preț așa că transferul a picat.

Nervos, Seri a dat un interviu în Marca în care povestea tot episodul nefericit și spera, în zadar, ca cele două cluburi să mai negocieze încă o dată:

Visul meu să ajung la Barcelona mi-a fost interzis şi, pentru mine, acest lucru este teribil. Vreau să fiu optimist şi cred că mai există moduri de a ajunge acolo, sper ca cele două cluburi să negocieze din nou şi să se ajungă la o înţelegere. Nu vorbim despre orice club, la care aş merge pentru bani”

Evident acest lucru nu s-a mai întâmplat, iar catalanii l-au adus pe Paulinho.

Ivorianul a picat într-o pasă proastă iar echipele care îl doreau se împuțineau.

Portița de scăpare

Aflat în situația în care să nu își mai dorească să joace la Nice, Seri s-a agățat de oferta venită din partea nou-promovatei în Premier League, Fulham.

Aceasta a fost singura lui șansă să scape de clubul care i-a năruit visul de a juca la Barcelona.

O nouă lovitură

Din păcate Fulham a retrogradat, deși s-au investit foarte mulți bani în transferuri, iar Jean Michael Seri a ajuns din nou într-un moment destul de critic, acela de a juca în liga a 2-a din Anglia.

Până la urmă a reușit să ajungă în Turcia, la Galatasaray, cu care va juca și în grupele Champions League, iar eu sper ca acesta să treacă peste toate întâmplările nefericite din viață și să arate de ce este în stare.

Îți recomand articolul despre Genk, noua echipă a lui Ianis Hagi.

Urmărește Primul 11 pe Facebook, Instagram și Youtube.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: