La Liga

De ce Antoine Griezmann poartă tricouri cu mânecă lungă indiferent de vreme

Indiferent de anotimp sau de vremea de afară, Antoine Griezmann poartă tricouri cu mânecă lungă. Să fie o coincidență? 🤔

Bineînțeles că nu, iar Primul 11 vă prezintă motivul pentru care francezul nu renunță la tricourile sale cu mânecă lungă niciodată.

Antoine Griezmann. Sursă foto: goal.com
Antoine Griezmann. Sursă foto: goal.com

Motivul pentru care Antoine Griezmann poartă tricouri cu mânecă lungă

Indiferent că a jucat pentru Real Sociedad, Atletico Madrid, Barcelona sau naționala Franței, Antoine Griezmann a purtat mereu tricouri cu mânecă lungă.

Antoine Griezmann. Sursă foto: goal.com
Antoine Griezmann. Sursă foto: goal.com

Motivul? David Beckham! Griezmann a recunoscut că este un mare fan al fostului internațional englez și încearcă să-i copieze obiceiurile din perioada în care era fotbalist și făcea furori.

„Port mânecă lungă pentru că și el purta. Am ales să joc cu numărul 7 pe tricou la Atletico pentru că și el a purtat numărul 7. Sunt un mare fan al lui.

Era elegant pe teren, dar și în afara lui. Mereu bine îmbrăcat, în formă perfectă și mereu bărbierit. Îmi amintesc Jocurile Olimpice din 2012. Era prezentat într-o barcă și părul său nu se mișca deloc. Excepțional!”, a mai spus Griezmann.

David Beckham. Sursă foto: goal.com
David Beckham. Sursă foto: goal.com

Ce a spus Beckham despre Griezmann

David Beckham a vorbit despre Antoine Griezmann și l-a lăudat pentru evoluțiile sale: „Îmi place cum joacă. E un adevărat talent, iar la ora actuală e unul dintre cei mai buni din lume. 

Ne-am întâlnit deja. E un tip amuzant, în banca lui și îmi place cum se îmbracă”.

Îți recomand articolul despre mesajul lui Mbappe pentru jucătorii care au plecat de la PSG.

Urmărește Primul 11 pe FacebookInstagram și Youtube.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: