La Liga

Impresarul lui Suarez: „Viitorul lui Luis e legat de Messi!”

Alejandro Balbi, impresarul lui Luis Suarez, a vorbit despre viitorul atacantului uruguayan, care e strâns legat de cel al lui Messi, pentru că cei doi sunt buni prieteni.

Lionel Messi și Luis Suarez. Sursă foto: goal.com
Lionel Messi și Luis Suarez. Sursă foto: goal.com

Suarez și Messi împreună la o nouă echipă?

Alejandro Balbi a vorbit pentru TyC Sports, declarând că viitorul lui Luis Suarez e împreună cu Lionel Messi, indiferent ce se va întâmpla, datorită prieteniei foarte bune dintre ei.

„Viitorul lui Messi va avea o influență asupra lui Luis, pentru că ei sunt prieteni buni. Au o relație ca între frați și sunt inseparabili. În mod cert viitorul lui Suarez e legat de cel al lui Messi”, a spus impresarul lui Suarez.

Lionel Messi și Luis Suarez. Sursă foto: goal.com
Lionel Messi și Luis Suarez. Sursă foto: goal.com

„Plouă cu oferte pentru Luis”

„Încă  nu știm ce se va întâmpla, dar vă pot spune cu certitudine că avem de unde să alegem. Plouă cu oferte pentru Luis, până la urmă e unul dintre cei mai buni marcatori din Europa și a demonstrat asta an de an.

Rămâne de văzut ce se va întâmpla, pentru că familia lui locuiește tot în Barcelona și îi e puțin mai greu să se mute. Așa se întâmplă cu majoritatea jucătorilor de la Barcelona când trebuie să plece, dar vedem ce va fi”, a mai spus Balbi despre plecarea lui Luis Suarez.

Îți recomand articolul despre noile dezvăluiri în privința posibilității să existe un sistem VAR în FIFA 21.

Urmărește Primul 11 pe FacebookInstagram și Youtube.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: