Bundesliga

De ce Bayern Munchen nu este atât de iubită în Germania

Bayern Munchen este una dintre cele mai iubite ehipe de fotbal din lume și cea mai titrată echipă din Germania. Cu toate acestea, bavarezii nu sunt atât de iubiți în propria țară pe cât ne-am aștepta.

50154005_303

În 2015, s-a făcut o statistică a echipelor susținute de nemți atât pe stadion cât și în fața televizorului, iar Bayern se clasa doar pe locul 3, în timp ce Borussia Dortmund și Borussia Monchengladbach ocupau primele două poziții.

Mulți nemți nu susțin echipa lui Niko Kovac pentru că nu prea produc jucători ci doar cumpără. Iar fanii lui Dortmund știu cel mai bine: Gotze, Lewandowski și Hummels (chiar dacă Hummels a fost produsul lui Bayern, bavarezii l-au lăsat să plece la Dortmund, pe o suma foarte mică)

PTcwMCZoPTQyMCZoYXNoPTY4ZWM4MDQxNmRmZjc1OWFkZmYzZWYzMTdlOTliNmFi.thumb

Bayern vine și din cea mai bogată regiune din Germania, Bavaria, iar un alt motiv pentru care nu sunt iubiți poate fi și disprețul față de cele mai bogate cluburi, care nu trec prin momente grele, ci doar cumpără jucători și antrenori atunci când nu mai merge jocul.

Bayern Munchen este considerată de mulți nemți foarte norocoasă, mai ales că au momente când marchează golul victoriei sau egalează în minutele de prelungire a meciurilor.

4,w=993,q=high,c=0.bild

Indiferent dacă Bayern este cea mai iubită echipă din Germania sau nu, este cu siguranță cea mai titrată, iar odată cu acest statut este normal ca mulți rivali să nu te placă.

Îți recomand articolul despre mesajul lui Rio Ferdinand pentru Cristiano Ronaldo.

Urmărește Primul 11 pe Facebook, Instagram și Youtube.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: