Premier League

Rio Ferdinand, mesaj pentru Cristiano Ronaldo: „Sunt mândru de tine, frate!”

Rio Ferdinand a vorbit despre fostul său coechipier de la Manchester United, Cristiano Ronaldo. Fundașul de legendă al „diavolilor roșii” nu a putut să nu-i admire tot parcursul făcut în carieră și îi urează tot binele din lume.

GettyImages-84805872

„Cristiano, ce aș mai putea spune despre tine!? Sunt mândru de tine, frate! Ești dovada vie a faptului că oricât de talentat ai fi în tinerețe, trebuie să muncești din greu pentru a atinge succesul.

Prima mea amintire cu tine este de la un amical împotriva lui Sporting Lisabona din august 2003. John O Shea nu mai putea să respire la pauză. Mă tot întrebam ce i-ai făcut, iar la sfârșitul meciului, toți am mers la Sir Alex Ferguson și încercam să-l convingem să te aducă pe „Old Trafford”.

Ne-ai șocat pe toți, iar în câteva zile erai deja jucătorul nostru. Când te-am văzut prima dată, mi-am dat seama că ești un puști ambițios și foarte determinat, încă de la primele antrenamente.

Îmi amintesc cum nu puteai să accepți înfrângerile și fără spiritul tău competitiv noi nu am fi putut să atingem culmi, pe care nu credeam că le vom atinge. Ești incredibil, la fel ca și Messi.

Nu îi mai comparați, ci bucurați-vă că puteți să-i vedeți pe amândoi cum joacă fotbal. Viva Ronaldo!

gettyimages-84805592

  • 34 de ani a împlinit Cristiano Ronaldo pe 5 februarie
  • 90.000.000 de euro este cota de piață a lui Cristiano Ronaldo, conform transfermarkt.com

Îți recomand articolul despre fotbalistul român care l-a bătut pe Zlatan.

Urmărește Primul 11 pe FacebookInstagram și Youtube.

3 comentarii

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: