Cupa mondială 2018 Rusia

11-le de Mondial | De ce merită să te uiți la Maroc-Iran ?

Salutare ! Al 6-lea episod al seriei noastre debutează cu o întrebare și anume de ce merită să te uiți la meciul dintre Maroc și Iran.

O să îți dau o serie de răspunsuri cu care sper să te conving să te uiți la acest meci pe care sigur nu vei regreta dacă îl ve urmări.

Marocanii au cea mai bună apărare din calificări

Nu numai că au cea mai bună defensivă din zona lor de calificări, au cea mai bună defensivă din toate zonele de calificare.

Marocanii au reușit performanța să nu primească nici măcar un gol în 6 partide împotriva unor adversari puternici precum: Coasta de Fildeș, Gabonul lui Aubameyang și Mali.

Recordul lor a fost de 11 goluri înscrise și 0 primite.

Cu o defensivă condusă din teren de fundașul lui Juventus, Mehdi Benatia, Marocul are toate argumentele să spere la o calificare mai departe de faza grupelor chiar dacă în grupă se află și Spania și Portugalia.

34436361_1821222274566546_4385759223850467328_n

Nici iranienii nu se lasă mai prejos

Iranul a terminat pe primul loc într-o grupă în care a surclasat Koreea de sud. Pe lângă koreeni, iranienii au avut meciuri dificile și cu Syria, China, Qatar și Uzbekistan.

La fel ca și marocanii, iranienii au o defensivă foarte bună. Pe toată durata calificărilor, aceștia au primit doar 2 goluri în ultimul meci, terminat la egalitate 2-2 împotriva sirienilor.

Starurile Marocului și a Iranului

Jucătorii pe care ți recomand să-i urmărești de la Maroc sunt: Mehdi Benatia și Khalid Boutaib, în timp ce de la Iran iți recomand să fii atent la Alireza Jahanbakhsh, golgheterul campionatului Olandei.

 

Predicția mea

Va fi un meci deschis, ambele echipe au jucători foarte buni în atac. Deși în calificări apărarea ambelor echipe a funcționat perfect, atât Marocul cât și Iranul se vor arunca în atac încă din primele minute, iar noi vom avea parte de un meci superb

Ți-am stârnit interesul, te vei uita la meci ?

Urmărește-ne pe Facebook și pe Instagram.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: