Fără categorie

11-le de Mondial | MVP-ul serii nu a dezamăgit. Un meci cu șase goluri și o întoarcere de rezultat în Cristiano Ronaldo – Spania 3-3

Meci de-a dreptul fabulos la Sochi. O triplă și o dublă, semnate Cristiano Ronaldo și Diego Costa și un gol fabulos al lui Nacho. Sincer să fiu, nu mă așteptam la mai mult de două goluri în acest meci, vedeam maxim un 1-1, și nici la o prestație bună din partea lui Ronaldo nu mă așteptam, trebuie să recunosc. Bine, nu că ar fi avut o prestație ieșită din comun, penalty-ul a fost discutabil în opinia mea, iar golul doi a fost cu o oarecare doză de noroc, dar nu vreau să îi iau din merite. În fine!

Diego Costa, oameni buni. Un Diego Costa dat afară de la Chelsea pentru că s-a certat cu Antonio Conte, chiar dacă a rupt plasele în Premier League și a avut o contribuție imensă la câștigarea titlului din sezonul trecut. S-a dus la Atletico și a rupt plasele încă de la primele meciuri. Îmi aduc aminte că la primul meci după revenire a înscris la cinci minute după ce a intrat. Nu a fost o dublă de senzație, dar este omul potrivit la locul potrivit.

Mă pregăteam înainte de finalul partidei să vorbesc despre golul fabulos al lui Nacho, și pe bună dreptate, chiar e o reușită de excepție. Dar lovitura liberă a lui Cristiano a ”umbrit-o” puțin. Este fantastic ce execuții poate avea acest jucător.

Ne așteaptă un CM de senzație, în două zile avem trei reușite fabuloase, o să facem un sondaj pe Facebook.

Numai bine.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: