Premier League

De ce Tevez e detestat de tot orașul Manchester

Carlos Tevez a făcut performanță la cel mai înalt nivel atât la Manchester City, cât și la Manchester United, însă atacantul argentinian este unul dintre cei mai detestați fotbaliști din tot orașul Manchester.

Carlos Tevez. Sursă foto: goal.com
Carlos Tevez. Sursă foto: goal.com

De ce Carlos Tevez e detestat de tot orașul Manchester

Situația lui Carlos Tevez în Manchester este una specială, pentru că acesta e detestat de toată lumea, chiar dacă a scris istorie atât cu United, cât și cu City.

Transferul său la Manchester City a fost privit ca cea mai importantă mutare din istoria clubului, iar el trebuia să aducă echipa pe cele mai înalte culmi.

A fost numit mercenar de fanii lui Manchester United, după ce a ales să plece la City pentru un salariu astronomic.

Declinul la Manchester City

Momentul declinului său la Manchester City a intervenit în 2011, atunci când a refuzat să intre pe teren la un meci din champions League, cu Bayern Munchen.

El a fost nervos din cauza faptului că nu a fost inclus în primul 11 al „cetățenilor” pentru duelul cu bavarezii, refuzându-l pe Roberto Martinez.

Ulterior, a încercat să-și explice gestul, dar a fost mult prea târziu, pentru că și fanii lui Manchester city l-au numit mercenar.

„E o glumă, un jeg absolut, un mercenar. În locul lui Mancini i-aș face bagajul și l-aș trimite direct la aeroport”, era reacția unui fan înrăit al „cetățenilor” după meciul cu Bayern.

Scandalul cu Sir Alex Ferguson

Nici la Manchester United situația nu a fost mai diferită, pentru că și pe „Old Trafford”, Tevez cucerise două titluri în Premier League și o Cupă a Campionilor.

Totuși, argentinianul s-a plâns de faptul că Sir Alex Ferguson nu-i dă mai multe șanse în fața lui Cristiano Ronaldo sau Wayne Rooney, așa că a trădat plecând la Manchester City.

Carlos Tevez. Sursă foto: goal.com
Carlos Tevez. Sursă foto: goal.com

„În două sezoane, Ferguson a vorbit cu mine doar o dată. Nu am avut parte de niciun fel de comunicare și nu cred că a fost o metodă bună de a trata un jucător”, spunea Tevez.

  • 36 de ani a împlinit Carlos Tevez pe 5 februarie

Îți recomand articolul despre Josip Ilicic, care a fost înșelat de soție și vrea să se lase de fotbal.

Urmărește Primul 11 pe FacebookInstagram și Youtube.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: