Special

De ce țin cu Derby County? Care e echipa ta preferată

Am primit foarte multe intrebări de ce țin cu Derby County și m-am gândit că cel mai bun mod în care vă pot răspunde este printr-un articol.

Toată nebunia cu Derby County a început în 2008, exact în anul în care au stabilit un record negativ de puncte în Premier League.

“Berbecii” au terminat cu 11 puncte campionatul și era clar că vor retrograda încă de prin februarie.

Totuși, nu mi-a păsat prea mult de acest lucru și am început să-i susțin din ce în ce mai mult.

În fiecare an la FIFA îmi fac o carieră cu Derby County. Asta este tradiția mea și vreau să ma țin de ea încă zece ani de acum înainte, cel puțin 😄

Cu o echipă plină de “vedete” precum Stephen Pearson, Robert Earnshaw (care a trădat mai târziu), Giles Barnes sau Matt Oakley, Derby County devenise echipa mea favorită.

Au urmat ani în care au fost foarte aproape de a obține promovarea, dar de fiecare dată, pe finalul sezonului au pierdut puncte importante și au ratat promovarea.

Anul trecut, printr-un miracol au ajuns în finala care duce în Premier League, dar era de așteptat ca Aston Villa să îi invingă, lucru care s-a și întâmplat, 2-1.

În acest an, scopul principal rămane sa nu picăm în League One, iar eu deja m-am resemnat și sunt ok cu acest gând 😂.

Acum că știți povestea, vreau să vă întreb și pe voi care e echipa voastră preferată.

Îți recomand episodul de pe Youtube în care vorbesc despre povestea de dragoste dintre bunica lui Trent Alexander-Arnold și Sir Alex Ferguson.
Urmărește Primul 11 pe Facebook, Instagram și Youtube.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: