Intern

Mi-era dor…

Am fost aseară la baza FCSB pentru a filma încurajările pe care le primesc jucătorii din partea galeriei.

20200215_201528

Sentimentele pe care le-am avut și care m-au tot „bântuit” legat de revenirea Peluzei Nord (2 brigazi) alături de echipă au fost mult mai profunde decât mă așteptam.

De ce?

O bună parte din adolescența mea, mai exact când eram în liceu, mi-am petrecut-o în Peluza Nord (nu ca un membru, dar ca un susținător al echipei, care vrea să cânte și să-și încurajeze echipa).

Pe măsură ce galeria se apropia de bază, făcându-și simțită prezența cu niște petarde asurzitoare, îmi treceau prin minte mai multe momente frumoase pe care le-am trăit la meciuri în Peluza Nord.

De la chiulit din timpul orelor alături de colegi, la un meci cu Poli Iași de pe Ghencea în care ploua torențial și m-am întors acasă ud leoarcă sau o partidă cu Astra Giurgiu jucată pe -5 grade, în care aruncam cu bulgări de zăpadă în Dinu Gheorghe, până la sărbătoarea câștigării titlului, moment în care mi-am băgat picioarele în teza la fizică și după jumătate de oră am plecat spre Național Arena.

Ei bine, toate clipele frumoase pe care le-am simțit atunci, am avut ocazia să le trăiesc din nou, deși nu mă așteptam, până la urmă eu trebuia doar să filmez și să-mi fac meseria.

Mi-era dor de bubuitul petardelor, de vechile scandări la adresa rivalilor… de tot.

Conversație cu un prieten bun. Gând la gând cu bucurie
Conversație cu un prieten bun. Gând la gând cu bucurie

Cum a pornit totul?

Vineri am fost liber și zăceam în pat, fiind super bolnav (nu coronavirus) și m-au sunat Vlad și Cristi (nu voi da numele colegilor complet, pentru că nu știu dacă vor să apară în blog) să-mi spună de vizita galeriei în baza FCSB-ului.

Ieri seară (sâmbătă), am plecat de la muncă și am gonit (cât de mult poate un Ford KA) să ajung la bază. Inițial galeria trebuia să vină la ora 19:00, dar au întârziat aproximativ o oră, timp în care am stat afară, împrietenindu-mă cu niște câini.

Videoclipul original îl puteți vedea aici, iar știrea pe care am scris-o o puteți găsi aici:

FCSB sau CSA Steaua?

Motivul pentru care am ales FCSB e destul de simplu. Am început să susțin această echipă din anul 2003, deci anul în care conform judecătoriei, Steaua nu mai exista.

Că după toată lumea i-a spus Steaua în continuare nu mai contează… sunt destui pe Facebook care vă pot „explica” unde e adevărata Steaua și ce face ea… eu nu sunt atât de tare ca ei. Vorba idolului pe Facebook al fanilor CSA Steaua: „Șmecherii se cunosc, nu se inventează”.

P.S. : Felicitări Digi Sport pentru că au preluat filmulețul de pe FANATIK citând corect. Un mare minus îl acord Telekom-ului care a preluat filmulețul, a citat, dar a avut grijă să-și pună două watermark-uri pe el, ca și cum e al lor… asta este.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: